Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 6 of 6
  1. insaini's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    190 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default LTE sign when connected to LTE on z10?

    When your connected to LTE on Rogers on your Z10... do you see The LTE symbol in the corner?
  2. jiggawhat_23's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    83 Posts
    #2  

    Default

    Yessir. It'll show up when you're in the coverage area.
    I Love The All The Hip Hop You've Hardly Heard About or Have NEVER Heard About....just ask or go to www.thecomeupshow.com
  3. knowledge_6's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,281 Posts
    Global Posts
    1,334 Global Posts
    PIN
    2*******
    #3  

    Default

    yep it just says LTE..

    IMHO it's ugly!! the bell/telus 4GLTE log is much cleaner ... just a small UI thing ; >
  4. Jon Ryder's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    157 Posts
    #4  

    Default

    I've noticed that sometimes you won't get any symbol showing even though the network settings say you are on LTE, but then I'm in the far north end of Edmonton and the LTE service is not good, often getting only one or two bars so I have manually switched to just HSPA+

    JR
  5. Jon Ryder's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    157 Posts
    #5  

    Default

    I've now noticed that BB10 replaces the carrier mode with the wifi symbol if you are connected to wifi :-/ There is more than enough room for both so not sure if this is a poor design decision or minor bug.....

    JR
  6. GeneralHerzog's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    295 Posts
    Global Posts
    296 Global Posts
    #6  

    Default

    Quote Originally Posted by Jon Ryder View Post
    I've now noticed that BB10 replaces the carrier mode with the wifi symbol if you are connected to wifi JR
    It's done so you can see which data connection you are using at that moment.



    Posted from the CB App on my White Zed 10
    This message was most likely posted from my PlayBook LTE, or my White Zed 10, or perhaps my HP laptop on my 10's wifi hotspot. Point is, BlackBerry played a part in this message!!

Similar Threads

  1. Replies: 25
    Last Post: 10-25-2011, 10:57 AM
  2. bluetooth on storm 2 sucks when connected to PB
    By petworks97 in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 6
    Last Post: 09-01-2011, 04:32 PM
  3. Can't click on "speaker" when connected to my car stereo
    By jbratter in forum BlackBerry Storm2
    Replies: 1
    Last Post: 09-04-2010, 10:42 PM
  4. what BES admins can see on your berry when connected to BES
    By noaim in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-02-2009, 06:15 PM
  5. Keeping BB on when connected to external power source.
    By twhipple in forum BlackBerry 8830 WE
    Replies: 2
    Last Post: 02-10-2008, 07:58 PM

Posting Permissions