05-16-15 05:20 PM
115 123 ...
tools
  1. froggyface's Avatar
    I've ported DGEN to the playbook. ROM cycling, a few other things ...

    DGEN page
    Last edited by froggyface; 02-02-12 at 09:05 PM.
    02-01-12 11:02 PM
  2. pgerhard's Avatar
    NO-WAY and im at work and I cannot test it and run Soleil and Story of Thor,..... haaaaa the agony
    02-01-12 11:10 PM
  3. sushistew's Avatar
    omg thanks, will have video tomorrow how to install for people to watch. lol
    02-01-12 11:38 PM
  4. sushistew's Avatar
    vbam bar says page not found on your blog
    02-01-12 11:40 PM
  5. jtokarchuk's Avatar
    Excellent show, froggy. Great work!
    02-01-12 11:41 PM
  6. jtokarchuk's Avatar
    deleteme, doubled up
    02-01-12 11:42 PM
  7. tptg2012's Avatar
    I would like to thank you for providing such awesome emulators for the playbook.

    I'm using a playbook that is running on 2.0.0.4869 and I did run into an issue very similar to the VBAMpb, where the screen will turn white for about 2 seconds before it closes. I can see the Z:/misc/dgen folder after the app was launched, but no cfg created. Also, I don't see the smd folder when I look in Z:/misc/roms. Am I doing something wrong?

    Thanks to anyone who can answer this question.
    02-02-12 12:06 AM
  8. UrbanGlowCam's Avatar
    Excellent. Great work froggy!
    02-02-12 12:20 AM
  9. m5rk's Avatar
    froggy you are my hero keep up the good work!
    02-02-12 12:36 AM
  10. froggyface's Avatar
    vbam bar says page not found on your blog
    sorry! just fixed it, here's the link for VBAM 1.0.0.7 with zip support ...

    VBAMpb-1_0_0_7.bar
    j_fiore likes this.
    02-02-12 07:08 AM
  11. froggyface's Avatar
    I would like to thank you for providing such awesome emulators for the playbook.

    I'm using a playbook that is running on 2.0.0.4869 and I did run into an issue very similar to the VBAMpb, where the screen will turn white for about 2 seconds before it closes. I can see the Z:/misc/dgen folder after the app was launched, but no cfg created. Also, I don't see the smd folder when I look in Z:/misc/roms. Am I doing something wrong?

    Thanks to anyone who can answer this question.

    Can you create the smd folder and then put in a file that ends with .bin or .smd ? It's the first port so I've probably missed the directory creation or something, thanks for reporting problem ...
    j_fiore likes this.
    02-02-12 07:11 AM
  12. tptg2012's Avatar
    Can you create the smd folder and then put in a file that ends with .bin or .smd ? It's the first port so I've probably missed the directory creation or something, thanks for reporting problem ...
    I manually created the smd folder using WinSCP and added a .smd file into it but it continues to display a white screen for about 2 seconds before it closes.

    Also, I checked the Z:/misc/dgen folder and I don't see any folder structures or config files being created. What's strange is that Snes9x-pb and FCEUXpb were able to create the folder structures and config file perfectly.
    02-02-12 08:13 AM
  13. Sith_Apprentice's Avatar
    Same for me tptg2012
    02-02-12 08:39 AM
  14. pgerhard's Avatar
    just put the ROMs in the misc/roms/smd folder.... it did get created for me automatically on install....

    imp playing story of thor as we speak wow!

    amazing port, but maybe improve a bit the pad and buttons :-) and add rom cycle
    Last edited by pgerhard; 02-02-12 at 09:07 AM.
    02-02-12 09:02 AM
  15. houshinto#IM's Avatar
    And there you have it. Almost all Generation 4, 16-bit consoles emulated.

    Onwards to Generation 5, 32 bit!
    SlcCorrado likes this.
    02-02-12 09:51 AM
  16. offthahorseceo's Avatar
    MAN!! You guys are on FIRE!

    keep up the great work
    02-02-12 09:53 AM
  17. GGKoul's Avatar
    Awesome!!!!!!!!! Now i have to go buy a 64g unit!!
    02-02-12 10:18 AM
  18. sushistew's Avatar
    sorry! just fixed it, here's the link for VBAM 1.0.0.7 with zip support ...

    VBAMpb-1_0_0_7.bar
    thanks again dude
    02-02-12 10:24 AM
  19. jcpallitto's Avatar
    First off, thanks for all your hard work and great apps.

    I do have an issue while loading dgen-1_0_0_1.bar. While it is intalling it seems to be stuck during the "Action" phase. It has been there for at least 20 minutes and the spinning bubbles on the side have stopped spinning.

    Any thoughts? All the other emulators have installed flawlessly.
    02-02-12 10:27 AM
  20. kenadams's Avatar
    Honestly - Blackberry should be paying you for increasing the value of the Playbook with these emu's!!!
    02-02-12 10:30 AM
  21. joeybee's Avatar
    Not working for me here. Just crashes on startup.

    It didn't create the roms folder so i tried making it myself and putting a game in there but still crashes.
    02-02-12 10:45 AM
  22. Dr.Deebs's Avatar
    Once I get this running I am going to play Toejam & Earl for a long time. So excited
    d3adcrab likes this.
    02-02-12 11:01 AM
  23. jcpallitto's Avatar
    I got it to install. I had to uninstall it even though it wasnt there first.

    Now the emulator works but the icon is missing where I start the app and it doesnt let me load any roms once a game a started
    02-02-12 11:01 AM
  24. JimiDiGriz's Avatar
    I've had the same problem as others. Installed okay and had a \misc\dgen folder but nothing else. Created a misc\rom\smd folder, dropped game in and I was away. Remember, the rom folder comes under misc not the dgen folder. That was the mistake I made at first. Runs really well, only thing is I keep getting my fingers in the way so I can't see what I'm doing. I've got used the snesx emu I think where the game screen is slightly smaller and away from the buttons.
    02-02-12 11:54 AM
  25. Dr.Deebs's Avatar
    Works perfectly if you drop a rom in the misc/roms/smd folder that is automatically created.
    02-02-12 12:28 PM
115 123 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD