1. Much9's Avatar
    I was trying to send a picture to one of my contacts in bbm but when I select the image, it won't let me click on "Send". The button doesn't highlight! Any ideas?
    08-06-11 11:50 AM
  2. Fubaz's Avatar
    is this device on a corporate it policy?
    08-06-11 11:54 AM
  3. Much9's Avatar
    I'm not sure but it was working perfectly before I updated to the new version of bbm and the new software version 5.0.
    08-06-11 12:05 PM
  4. Much9's Avatar
    I just figured out that I actually can send some images to my bbm contacts. The only images that I CAN'T send are the ones I took with my blackberry camera. Has this happened to anyone?
    08-08-11 12:00 PM
  5. tmenders's Avatar
    I changed my picture size to the smallest and now am able to send....maybe a size restriction with the newest bbm? hrm....sucks!!
    08-10-11 11:49 PM
  6. Lipinski82's Avatar
    I'm having the same issue. Worked fine last night. Woke up and cannot send camera pictures. Changed the size to small, still won't send. I haven't updated bbm in months. Any suggestions ? I'm going on a trip and wanted to bbm my family some photos.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-01-11 05:28 AM
  7. obaquerizo's Avatar
    What i can tell you is that i have to take pictures and then make a capture of it so i can send it, this also happens to me in my 9780 but when i was using my 9700 with the latest version of bbm it was ok, it seems an issue between OS 6 with bbm 6. Hopefully an update will com alone so we pass this problem, cause as basic configuration will can send files pictures o anything thru bbm before the 6mb of size

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-08-11 08:22 AM
  8. toddbd01's Avatar
    I'm having the exact same problem...cannot navigate to the send button. Tried everything. One minutes it work the next it doesn't. Picture size nor corporate are the issue.

    VERY frustrating.

    Running BBM 6.0.0.129 and OS 6.0 Bundle 863.
    Last edited by toddbd01; 10-09-11 at 10:23 AM.
    10-09-11 10:08 AM
  9. ssmud's Avatar
    I'm having the exact same problem...cannot navigate to the send button. Tried everything. One minutes it work the next it doesn't. Picture size nor corporate are the issue.

    VERY frustrating.

    Running BBM 6.0.0.129 and OS 6.0 Bundle 863.
    Same problem, can send medium/small pics, not large. Anything over 70kb seems to not let me highlight the send button.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-15-11 02:57 AM
  10. toddbd01's Avatar
    Well...nice...after the meltdown my picture problem went way...not current issues at this time!!!

    Attachment 95403
    10-17-11 03:36 PM
  11. Gikes's Avatar
    Clear your log and try sending a pic again, let me know if it works?
    10-17-11 05:59 PM
  12. Miss.Juicy.'s Avatar
    I am having the same issue as well. I tried everything, nothing is working.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-19-11 08:29 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
";