1. marcvalme's Avatar
    so I installed the awesome OS in all its greatness and my Vlingo no longer works with my bluetooth headset.

    It works fine without it, but when my headset is connected and I press the sidekey, I get an "error can't record". From then on it does not work with or without bluetooth until I restart phone. Doesn't give the error again, just never gets passed the connecting screen.

    This leaked OS is definitly worth it though, can anyone else replicate this error?
    11-27-11 08:41 PM
  2. xman_'s Avatar
    Yeah +1 on the blue tooth issue, my stereo/audio blue-tooth works great for calls but vlingo's error message pops up when trying to use it. I'm also getting choppy reception trying to listen to music or media via blue-tooth, while even my Ipad 2 hooks up no problems for media on the same blue-tooth headset. Hope rim has a revised version of os 7.1 soon, I can't go back to not having the WiFi hotspot either!
    12-10-11 06:08 PM
  3. SevendustG's Avatar
    I have been having trouble with vlingo since 7.1 update too.I couldn't get vlingo working at all via convenience key commands.After reading your couple posts here I really started thinking about what else I could of possibly changed at or around the same time.I think I just figured it out.BB button/options/launch by typing should be Universal Search NOT application shortcuts.Reboot and tada.....finally vlingo hard button press is working again.I'll try with bluetooth later but I suspect is will work.This has been driving me,hope it helps.

    edit:when bluetooth is enabled vlingo is still messed up =(
    Last edited by SevendustG; 12-15-11 at 07:04 PM.
    12-11-11 07:27 AM
  4. Scott8881's Avatar
    Yes, I'm also having the same issue with Vlingo, 7.1 and Bluetooth; I hope they fix it soon
    01-09-12 09:29 PM
  5. joju58's Avatar
    i have this problem not only with OS 7.1 but also with older versions including 7.0 and 6.0 and 5.0 of OS's
    01-09-12 10:06 PM
  6. wolfee48's Avatar
    Interesting... I have had no issues at all with 7.1. Granted it is not a leaked version.
    Last edited by dustanh; 01-09-12 at 10:52 PM.
    crackamir likes this.
    01-09-12 10:18 PM
  7. Itstakenovermylife's Avatar
    I was having this issue pre 7.1. So I just chalked it up to Vlingo not playing well with bluetooth, period.
    01-10-12 07:18 AM
  8. smrdroid's Avatar
    I too had this issue after upgrading to 7.1 (Verizon). But, after setting up Vlingo, and it not working properly with the side convenience key, I did a battery pull reboot, and it works fine now.
    01-18-12 08:45 AM
  9. lwhitty's Avatar
    I'm also having the same Bluetooth problem after upgrading to V7.1. Battery pull didn't work. Vlingo does work without Bluetooth though.
    01-18-12 01:17 PM
  10. Legal Eagle's Avatar
    for 9900 users, try the latest leak, may contain a fix ....

    http://forums.crackberry.com/leaked-...-fixes-689947/
    01-18-12 03:43 PM
  11. Silverknight's Avatar
    for 9900 users, try the latest leak, may contain a fix ....

    http://forums.crackberry.com/leaked-...-fixes-689947/
    Did it fix this issue?
    01-19-12 10:17 PM
  12. walkie74's Avatar
    Blackberry just did another update as of yesterday. Vlingo *still* won't work, though. I'm betting it's because I'm using a Curve 9370 as well as 7.1. From what I can tell, Vlingo isn't designed to work with that OS or that phone version. I guess I'll just have to uninstall and look for something else.
    11-21-12 07:04 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
";