1. shadowpuppet's Avatar
    Hoping someone can help. Im trying to set up m.jonathanhfisher.co.uk/webshortcuts/, But im not getting any joy with the icons. For example im trying to set up a wikipedia shortcut but cant get a wiki icon to work? Any advice would be greatly appreciated.
    05-08-09 03:28 PM
  2. gs warrior 88's Avatar
    there is a wiki app somewhere out there, (sorry don't know the link, just google it) so you wont need to make one.
    05-08-09 03:31 PM
  3. shadowpuppet's Avatar
    Yeah ive been googling like mad! (Saw you were having the same problem before, did you get it fixed?) Tried a few but none seem to work, stays on the loading icon page for ages!
    05-08-09 03:44 PM
  4. gs warrior 88's Avatar
    i did get it fixed, let me try to find the link for you
    05-08-09 03:53 PM
  5. gs warrior 88's Avatar
    go to this link on your bb browser not your PC.
    m.jonathanhfisher.co.uk
    05-08-09 03:58 PM
  6. shadowpuppet's Avatar
    Yeah, done that.
    I've downloaded that app - Its the icon im stuck with.
    Last edited by shadowpuppet; 05-08-09 at 04:05 PM.
    05-08-09 04:00 PM
  7. gs warrior 88's Avatar
    didn't work?
    i just did it
    05-08-09 04:05 PM
  8. shadowpuppet's Avatar
    Yeah i have app. But in the shortcut utility hub it says as follows;
    Shortcut 1 config:
    Title: Wikipedia e.g
    Site:
    Icon: < i dont know what to put in here in order to get the wiki icon.
    05-08-09 04:13 PM
  9. dave_sz's Avatar
    So you have an icon but its not the wiki icon? Takes you to same place and all just looks different than what it should?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-08-09 08:18 PM
  10. shadowpuppet's Avatar
    Yeah i have the standard in built icon rather than an icon i want (wiki icon, youtube icon etc etc). Not a major issue, just thought id put it out there to see if there were people who know what to do when i clearly do not.
    05-10-09 04:26 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
";