12-03-13 09:59 AM
62 123
tools
  1. hakan duran's Avatar
    My light sensor on my q10 doesn't work after I reset the device.. it works til the screen saver comes.. than falls all my sensors.. lights of the keyboard doesn't work etc..
    Am I the only One with this problems . Or is there somewhere some bug.. ??
    If it is a software issue will wait till the update.. if not gonna call the retailer..


    Posted via CB10
    12-02-13 08:00 PM
  2. amazinglygraceless's Avatar
    Never heard this one before but as a start can you detail what OS version you are on?
    12-02-13 08:09 PM
  3. Amit Kapoor's Avatar
    I'm also facing a problem in sensor of z10 as my phone freezes on call screen many a times.

    Posted via CB10
    12-02-13 08:11 PM
  4. Amit Kapoor's Avatar
    I'm on 10.2 OS

    Posted via CB10
    12-02-13 08:12 PM
  5. jhanks64's Avatar
    I just started having this issue today on my Q10. I'm on Q10SQN100-2/10.2.0.1809

    Posted by CB10 on my VZW Q10
    12-02-13 08:19 PM
  6. hakan duran's Avatar
    10.2.0.429

    Posted via CB10
    12-02-13 08:26 PM
  7. maximect's Avatar
    Same issue here! Q10 just started having this issue...0001 model here

    Posted via CB10
    12-02-13 08:27 PM
  8. hakan duran's Avatar
    It's started today also.. had the same issue like two updates ago but they fixed it

    Posted via CB10
    12-02-13 08:27 PM
  9. maximect's Avatar
    100-1

    Posted via CB10
    12-02-13 08:27 PM
  10. maximect's Avatar
    10.2.0.429

    Posted via CB10
    12-02-13 08:28 PM
  11. hakan duran's Avatar
    It rare that a lot of people begon to have the same problem on the same day.. that not common..

    Posted via CB10
    12-02-13 08:28 PM
  12. hakan duran's Avatar
    The same

    Posted via CB10
    12-02-13 08:28 PM
  13. sanjeevsarin's Avatar
    That's so weird! I have the same issue. Started today too. Anyone tried reloading the OS yet? Did that fix the issue?

    Posted via CB10
    12-02-13 08:41 PM
  14. hakan duran's Avatar
    Frend of mine has the same issue on his own q10 it started also today! Date related sensor issue?

    Posted via CB10
    12-02-13 08:44 PM
  15. RafiqK's Avatar
    I had the same problem too as well today :/. But a restart on the phone fixed it.

    Posted via CB10 on my BlackBerry Q10 - 10.2.0.424 OS
    12-02-13 08:45 PM
  16. hakan duran's Avatar
    I have the latest officiel os.. it is date related some how

    Posted via CB10
    12-02-13 08:46 PM
  17. maximect's Avatar
    Restart fixes it until screen saver comes on then it's the same...

    Posted via CB10
    12-02-13 09:01 PM
  18. RafiqK's Avatar
    Looks like the problem came back for me after I restarted my phone . Wtf is going on!!!

    Posted via CB10 on my BlackBerry Q10 - 10.2.0.424 OS
    12-02-13 09:10 PM
  19. Robregop's Avatar
    The same problem started Today
    12-02-13 09:25 PM
  20. RafiqK's Avatar
    Omg how is everyone having the same problem :/

    I've had this OS for two weeks now and there was no problem. How come all of a sudden today

    Posted via CB10 on my BlackBerry Q10 - 10.2.0.424 OS
    12-02-13 09:35 PM
  21. ronpon21's Avatar
    Same issue here. On a Z10. Alot of Z10 owners having the same problem. Something is going on for sure.
    12-02-13 10:58 PM
  22. PD in T-DOT's Avatar
    Do you all live in the same area/region/country by chance? Bizzaro world.

    STL-3 Z10 | Rogers | 10.2.1.1055
    12-02-13 11:34 PM
  23. jhanks64's Avatar
    Just had a report of another Q10 user near me having the same issue. He is on a 10.2 leak, not sure which one. Washington State is our location.
    12-03-13 12:47 AM
  24. sanjeevsarin's Avatar
    I am in uk. Using the latest official OS.

    Posted via CB10
    12-03-13 02:12 AM
  25. hakan duran's Avatar
    It's a date related sensor issue.

    Posted via CB10
    12-03-13 02:24 AM
62 123

Similar Threads

  1. Replies: 19
    Last Post: 12-03-13, 10:01 AM
  2. Twitter issues with the Z10
    By Teshai01 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 12-03-13, 12:07 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 12-02-13, 05:25 PM
  4. SMS Issues after update to 10.2.0.1803
    By eljeffreynyc in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 12-02-13, 05:09 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 12-02-13, 04:41 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD