1. mypaints's Avatar
    Hi, I took some pics on the Berry the sent them via email, that worked fine. Then I took a new batch of pics on the Berry, sent them via email the exact same way to the exact same person and cannot get any pics to email to anyone... they just hang up there in the outbox and don't go anywhere.
    02-06-09 01:36 PM
  2. BlackBerryBob's Avatar
    Give it a little time. The network could be slow.
    02-06-09 01:37 PM
  3. mypaints's Avatar
    thanks, but this started yesterday and today I still can't get them to go out.
    02-06-09 01:50 PM
  4. BlackBerryBob's Avatar
    thanks, but this started yesterday and today I still can't get them to go out.
    Oh...have you tried a battery pull?
    02-06-09 01:51 PM
  5. mypaints's Avatar
    No I didn't. "When in doubt, pull the battery out", I'll catch on eventually, I'm only a couple of months new... thanks I'll try that.
    02-06-09 01:52 PM
  6. mypaints's Avatar
    waiting on reboot...
    02-06-09 01:54 PM
  7. pkcable's Avatar
    Battery Pull is like a reboot is to windows. It basically reboots your phone's operating system and can often fix glitches.
    02-06-09 01:56 PM
  8. mypaints's Avatar
    NOPE.. still hanging out there in limbo world... It worked just fine a few days ago and did the exact same thing.
    02-06-09 02:00 PM
  9. mypaints's Avatar
    It Went! Slower Then All Get Out But It Worked! I Love You Guys!
    02-06-09 02:01 PM
  10. mypaints's Avatar
    Thanks for the help, these pics are of my daughter trying on wedding dresses and she needed to see them.. thanks again!
    02-06-09 02:03 PM
  11. mypaints's Avatar
    Thank God for Crackberry Adict/ Genius'
    02-06-09 02:04 PM
  12. BlackBerryBob's Avatar
    Thanks for the help, these pics are of my daughter trying on wedding dresses and she needed to see them.. thanks again!
    No thanks...send money! lol

    That's what we're here for!!
    02-06-09 02:04 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD