1. brandonscott's Avatar
    I just set it up, waited 20 minutes, pulled the battery. And still no emails.

    Any help?
    04-24-09 06:21 PM
  2. sunkast's Avatar
    Try resending your service books. Does internet work fine other than that?
    04-24-09 06:30 PM
  3. talk-to-frank's Avatar
    make sure in your Gmail account you have POP enabled...
    04-24-09 06:35 PM
  4. brandonscott's Avatar
    Try resending your service books. Does internet work fine other than that?
    Yes, and I'm getting email on my yahoo account

    make sure in your Gmail account you have POP enabled...
    Yeah, I checked that. But its still not working
    04-24-09 07:42 PM
  5. riceastwood's Avatar
    Yes, and I'm getting email on my yahoo account



    Yeah, I checked that. But its still not working
    It my be gmail I just got my first email from them since 6am it is now 8:57pm
    04-24-09 07:58 PM
  6. heyprettylady's Avatar
    Do you have any new mail? Hah. Just kidding

    If your talking about the gmail app then if you aren't running it then it takes 20-25 to get new mail.

    My gmail app is working.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-24-09 08:30 PM
  7. brandonscott's Avatar
    Do you have any new mail? Hah. Just kidding

    If your talking about the gmail app then if you aren't running it then it takes 20-25 to get new mail.

    My gmail app is working.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Nope, not the gmail app
    04-24-09 08:31 PM
  8. Enigmata's Avatar
    In order to get my GMail account working (and that of others) you have to force BIS to give you a manual setup, then use imap.gmail.com as the server. I have both IMAP and POP configured on my account. So it was not that issue.

    It think that the new BIS autoconfigurator for email accounts is doing something weird with Gmail accounts. And to set mine up I actually got sent to RIM support that could do nothing for me.

    Rob
    04-24-09 10:53 PM
  9. jlchandler1@gmail.com's Avatar
    After spending 2.5 hours on the phone trouble shooting gmail, I was informed that they are "working" on it. It is an error that showed up a few days ago....
    04-24-09 11:43 PM
  10. gvillager's Avatar
    After spending 2.5 hours on the phone trouble shooting gmail, I was informed that they are "working" on it. It is an error that showed up a few days ago....
    Working on it? Sounds like something they told you because they ran out of stuff to troubleshoot and don't know what else to do. My gmail has been working fine.
    04-25-09 07:16 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD