Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 8 of 8
  1. hoffmanb's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    Global Posts
    3 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default No Signal???????? HELP

    All of a sudden yesterday my 8703e just stopped picking up any signal. When I would attempt to "Turn Wireless On" I get a message (Service Required. Please contact your service provider), well after calling them they say that everything is alright on their end with the account. Is there a quick fix for this?

    PS~They are sending out a "new" phone in a couple of days but I would like get this one working in the mean time
  2. bmcclure937's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    6,864 Posts
    Global Posts
    6,995 Global Posts
    #3  

    Default

    ^^ I agree ^^

    Not much you can do unless it was a problem on their end or your wireless radio in the phone was turned off... whichc would be signified by 'OFF' where your network indicator usually is

    *EDIT* : Welcome to CrackBerry!! And your best bet is the 'new' device they are sending
  3. hoffmanb's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    Global Posts
    3 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #4  

    Default

    No it doesn't say "off" but has an "x" next to the attena symbol.
  4. Username01939's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,144 Posts
    Global Posts
    1,145 Global Posts
    #5  

    Default

    Welcome to Crackberry. The best thing is for you to wait this out and wait for the new phone sounds like.
  5. iamjoel5's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    518 Posts
    #6  

    Default

    try:
    1. Options>Advanced>Host Routing Table>Click BB/Menu Button>Register Now

    2. Options>Mobile Network. Does it say ON next to "Data Services" and Does it say Verizon next to "Mobile Network"?
  6. iamjoel5's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    518 Posts
    #7  

    Default

    Welcome to CB btw
  7. conceetedbastid's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #8  

    Default

    I had that too. I called Sprint and they had me press ##(MSL Code) and then send. That brought up a CDMA edit page. where I just hit save and after it reset it was fine.

Posting Permissions