1. ecooper11's Avatar
    That error comes up when I try to run java loader. Please tell me how to fix this not using my bb. He is dead at the moment Thanks!
    06-16-08 04:59 PM
  2. ecooper11's Avatar
    Bump........................

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-16-08 05:10 PM
  3. shadygrady's Avatar
    is this your original os?
    Last edited by shadygrady; 06-16-08 at 05:29 PM.
    06-16-08 05:24 PM
  4. ecooper11's Avatar
    no beta. I was trying to unlock all themes one day, and this happened. I really didn't care until now...
    06-16-08 05:28 PM
  5. amazinglygraceless's Avatar
    It sounds like you may have deleted a file you should not have.

    1) check your recycle bin for one with that name if its there, right click on it and select restore. Then try installing your OS

    2) If it isn't rerun the OS installation (double click the exe you downloaded to reload your OS) delete the vendor.xml file and try to reinstall.
    Last edited by amazinglygraceless; 06-16-08 at 05:33 PM.
    06-16-08 05:30 PM
  6. Reed McLay's Avatar
    By java loader, do you mean Applications Loader from the Desktop?

    If that is the case, I would reinstall Desktop Manager.
    06-16-08 05:31 PM
  7. amazinglygraceless's Avatar
    And this time, try doing the OS reinstall straight up.
    You can always optimize after the fact. But to get you
    running again, try to keep it simple.
    06-16-08 05:32 PM
  8. shadygrady's Avatar
    sorry i couldnt be more help as i havent fooled around with beta. good luck.
    06-16-08 05:34 PM
  9. ecooper11's Avatar
    Ok I got it. thanks
    06-16-08 05:34 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
";