1. Tyorik's Avatar
    I can't get the email icon to go away. granted the only thing I've tried is a battery pull and made sure I did a "mark all prior read" on the "Today" label. It keeps going up randomly too; now it's at 7 emails. It doesn't say that they're NEW, per se (the red asterisk usually appears and the number changes to 8 if I have a new one), but it might mean unread? either way, it's crap.

    And like I said, it randomly goes up. 9 times out of 10 if I do a "mark as read", it'll work. Then randomly that 1 out 10 times it won't register, and the number will go from 7, to 8 emails. It's aggravating
    09-26-08 02:33 AM
  2. opph20's Avatar
    Try a battery pull with the phone still on. That might do the trick.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-26-08 03:14 AM
  3. Tyorik's Avatar
    Try a battery pull with the phone still on. That might do the trick.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Nope, no go. Still says 7 emails

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-26-08 03:28 AM
  4. CipherDias's Avatar
    Nope, no go. Still says 7 emails

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Seem to recall that if a battery pull does not work then resending your service books fixes this..
    09-26-08 03:35 AM
  5. Tyorik's Avatar
    Do I just go into service books and delete anything that corresponds with my Gmail account and then run the email setup utility again?

    Edit: figured it out. Resent service books and... Still says 7

    ReEdit: eh, never mind. Just turned off message header.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Last edited by Tyorik; 09-26-08 at 04:36 AM.
    09-26-08 04:19 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
";