Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 4 of 4
  1. crackberryjill's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    313 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default Issues with Streaming Now and LAN File Explorer since changing Routers

    Today I bought a new Linksys E1200 router to replace my old WRT160N router. Everything is great, except the 2 streaming apps, Streaming Now and LAN file Explorer won't connect to the desktop. Never had a problem with the old router. All the other apps do. Splashtop works, Wifi Explorer works. Dukto works.

    I have been through 2 frozen video chats and now got disconnected from phone support. Hope she calls back.

    Any of your guys now why I am having this issue?
  2. pkcable's Avatar


    Posts
    28,515 Posts
    Global Posts
    33,131 Global Posts
    PIN
    PIN:K Floyd!
    #2  

    Default

    You probably need to open a port, and/or do port forwarding on the router. Look up how do do that on the router's manual, and you need to know which port from the program's documentation.
  3. crackberryjill's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    313 Posts
    Thread AuthorThread Author   #3  

    Default

    Quote Originally Posted by pkcable View Post
    You probably need to open a port, and/or do port forwarding on the router. Look up how do do that on the router's manual, and you need to know which port from the program's documentation.
    I tried that. Under the Applications and Gaming section. But no luck there.
  4. crackberryjill's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    313 Posts
    Thread AuthorThread Author   #4  

    Default

    I solved it simply by restarting my computer.

Similar Threads

  1. LAN File Explorer is on sale at $0.99 now
    By gaoliang21 in forum PlayBook Apps & Games
    Replies: 32
    Last Post: 02-09-2013, 08:09 AM
  2. [New] LAN File Explorer v2.5.0 with new music player
    By gaoliang21 in forum PlayBook Apps & Games
    Replies: 7
    Last Post: 12-28-2012, 04:24 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 04-12-2012, 11:05 PM
  4. Wierd issue with Blackberry's and my company's firewall
    By sniffs in forum BlackBerry Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 05-07-2009, 11:11 AM
  5. HELP. issue with lag, delay, and general not working quickly
    By gamedone in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 3
    Last Post: 02-18-2008, 04:24 PM

Posting Permissions