1. Mxkied2's Avatar
    Saw this and most were 8330 users so I figured I would give it a shot on my 8830 and it works!!

    http://forums.crackberry.com/f40/ver...2/#post1103413


    Did **** freeze over or somthing? VZW actually unlocking the GPS function!?!?!
    12-04-08 10:21 AM
  2. pltaylor's Avatar
    I'm happy for you, but why didn't you just post in that thread rather than make another one?
    12-04-08 10:26 AM
  3. pltaylor's Avatar
    Oh, wait....you did post in that thread and still felt the need to make a another one.

    I have an 8830 and it works!!! WOW, I had to start bbmaps and start gps navigation but it works!
    12-04-08 10:28 AM
  4. Mxkied2's Avatar
    Sorry, just thought I would let 8830 users know.
    12-04-08 10:37 AM
  5. pltaylor's Avatar
    I don't mean to beat up on you. Everyone has been complaining about how slow the site has been. And it's due to overloading the servers. It's mostly new users with Storm questions. Kevin is adding more servers as fast as he can.Re: Forum Slowness - We're Working On It!!! | CrackBerry.com But we all need to try to keep the repetition to a minimum. So sorry for the lashing, glad you have GPS now.
    12-04-08 10:58 AM
  6. JRSCCivic98's Avatar
    Yep, works on my 8830 with 4.5 as well. Glad VZW wised up and opened it up like it's on the Storm.

    Update:
    Google Maps and MSLive don't work. Neither one can set the PDE info. This we knew... well, I expected it anyway. The event log shows as such.
    Last edited by JRSCCivic98; 12-04-08 at 05:54 PM.
    12-04-08 04:45 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
";