Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 10 of 10
  1. Sarlic's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    31 Posts
    Global Posts
    58 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default "Get images" no longer works after BES activation

    Hi everyone:

    I have my blackberry tied in to both my work email via BES and my Gmail account via BIS.

    Since I activated for BES earlier, while my Gmail mails still load as HTML, I cannot get any images!

    I've tried resending service books, battery pulls, deleting and re-creating the account, etc, but I'm at a loss!

    I'm currently running 4.5.0.97 on an 8130.

    Anyone have any ideas? I'm frustrated I can't take full advantage of my HTML e-mail!

    Everything else works great!

    Many thanks!
  2. sunkast's Avatar
    Super Bad

    Posts
    11,932 Posts
    Global Posts
    11,937 Global Posts
    #2  

    Default

    Your BES admin may have it disabled.
  3. Sarlic's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    31 Posts
    Global Posts
    58 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #3  

    Default

    Would a BES setting affect e-mail coming through Gmail/BIS?

    They told me nothing was disabled when I asked today
  4. sunkast's Avatar
    Super Bad

    Posts
    11,932 Posts
    Global Posts
    11,937 Global Posts
    #4  

    Default

    Yes it would.
  5. Sarlic's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    31 Posts
    Global Posts
    58 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #5  

    Default

    Would you happen to know what setting it would be so I could direct them?
  6. sunkast's Avatar
    Super Bad

    Posts
    11,932 Posts
    Global Posts
    11,937 Global Posts
    #6  

    Default

    Not a clue, sorry.
  7. #7  

    Default

    Are they running a version of BES that supports HTML email? It is only supported in 4.1 SP6.
  8. Sarlic's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    31 Posts
    Global Posts
    58 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #8  

    Default

    Honestly, I'm not really sure. Is there a way I can find out by looking at settings on my device?
  9. SteveO86's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    195 Posts
    Global Posts
    202 Global Posts
    PIN
    31B1AC26
    #9  

    Default

    No Only the BES Admin can tell you what version of BES you are running, unless you happen to sit in front of the BES box yourself. (I think I recommended that in your post on BBForums.com )

    Since your work email is not coming in on HTML then it sounds like your BES is not running 4.1.6
    For the first time I feel the future might hold something for me, of course I could be fooling myself but I am willing to take that chance.
  10. vinndy's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    644 Posts
    Global Posts
    700 Global Posts
    #10  

    Default

    Quote Originally Posted by Sarlic View Post
    Honestly, I'm not really sure. Is there a way I can find out by looking at settings on my device?
    your BES server not running updated version. same situation I am in.. stinks

Posting Permissions