06-23-08 07:53 PM
37 12
tools
  1. ddhgator's Avatar
    Is the a CB launcher that I can DL to put the CB logo or icon right on my BB so I can go straight to CB.com without going through browser???
    06-22-08 06:18 PM
  2. frfghtr's Avatar
    It loads the browser, but points directly to the site.
    06-22-08 06:21 PM
  3. ddhgator's Avatar
    ya thats what i have for a few other sites it just has there logo, when i click takes me directly there... I just didnt know if there was one for CrackBerry.com

    like my (E) takes me to espn.com
    and T4bb logo takes me to themes4bb.com
    Last edited by ddhgator; 06-22-08 at 06:29 PM. Reason: Adding info
    06-22-08 06:26 PM
  4. chaz_cb's Avatar
    Yes there is - just open the browser, go to wap.crackberry.com, and there is a link right on the first page to download the launcher.
    06-22-08 06:44 PM
  5. Msmari's Avatar
    Hey Chaz,
    For some reason I can't log into wap.crackberry.com. I keep getting error. Any help?
    06-22-08 06:47 PM
  6. chaz_cb's Avatar
    Hey Chaz,
    For some reason I can't log into wap.crackberry.com. I keep getting error. Any help?
    I'm not sure - I had remember me selected, so I got right in, and didn't want to sign out in case it happened to me!

    Do you get an error message or just keeps going back to the login screen?
    Try it without going through the launcher, just open the browser and go to wap.crackberry.com. then hit refresh, then try to log in.
    06-22-08 06:54 PM
  7. ddhgator's Avatar
    ill check it out...
    thanks for your time...
    06-22-08 06:55 PM
  8. SevereDeceit's Avatar
    The WAP site rules!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-22-08 06:58 PM
  9. JasonHDD's Avatar
    Hey Chaz,
    For some reason I can't log into wap.crackberry.com. I keep getting error. Any help?
    wap is workn fine for me..
    06-22-08 06:59 PM
  10. ddhgator's Avatar
    loaded and works great.....
    Thanks much
    06-22-08 07:03 PM
  11. Msmari's Avatar
    Actually I had the launcher a couple months ago but i removed it because I kept getting that error.
    06-22-08 07:09 PM
  12. chaz_cb's Avatar
    Actually I had the launcher a couple months ago but i removed it because I kept getting that error.
    did you try what i suggested?
    Also open the browser and clear your cache, then try again.
    06-22-08 07:16 PM
  13. Msmari's Avatar
    I clear cache and still keep getting error...
    06-22-08 07:30 PM
  14. amazinglygraceless's Avatar
    Try opening your browser then press menu > options > browser configuration > scroll down almost to the bottom and make sure emulation mode is set to BlackBerry. Save, exit.
    You may have to try a battery pull after, if it doesn't immediately take.
    06-22-08 07:36 PM
  15. Msmari's Avatar
    This sucks!! I'm so that it does not work for me.
    I tried this "opening your browser then press menu > options > browser configuration > scroll down almost to the bottom and make sure emulation mode is set to BlackBerry. Save, exit.
    You may have to try a battery pull after, if it doesn't immediately take."
    06-22-08 07:43 PM
  16. Kinetic's Avatar
    Is there any way to have the CB icon open in Opera mini instead of the BB browser?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-22-08 07:43 PM
  17. amazinglygraceless's Avatar
    Lets try a different way, what exactly does the error say?
    06-22-08 07:46 PM
  18. amazinglygraceless's Avatar
    Is there any way to have the CB icon open in Opera mini instead of the BB browser?
    No. You can manually go there from Opera. But there is no way to set Opera as the default Browser.
    06-22-08 07:47 PM
  19. chaz_cb's Avatar
    Is there any way to have the CB icon open in Opera mini instead of the BB browser?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Nope - BB Browser only.
    06-22-08 07:47 PM
  20. Msmari's Avatar
    It said.. " HTTP ERROR 503: SERVICE UNAVAILABLE"
    Same error I been getting since trying to view this.
    Then it saids
    " The server is currently unable to handle your request due to a tempory overloading a different page. Contact your service provider if problem persists."
    06-22-08 07:53 PM
  21. amazinglygraceless's Avatar
    Try opening the browser, not the launcher, and typing
    wapforums.crackberry.com. Be sure to check your spelling, that usually how I get a 503
    06-22-08 07:56 PM
  22. Gh057ayame's Avatar
    A Faster way to feed my addiction lol
    06-22-08 08:02 PM
  23. Msmari's Avatar
    Still keep getting same error. And I made sure it was not a "USER ERROR"!!! LOL. Check spelling so many times.
    06-22-08 08:02 PM
  24. amazinglygraceless's Avatar
    Try going back into browser options and get yourself close
    to this.

    Screenshot



    Screenshot 2

    06-22-08 08:11 PM
  25. Msmari's Avatar
    I got as close as I can and still nothing, I even did a battery pull after changing those settings.
    06-22-08 08:27 PM
37 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
";