1. bdguru's Avatar
    My app is not working correctly. When I use the bb button to reply, go to nextt page ect it is slow to respond. Anyone having this problem? Any help would be great.

    Sent from my VZW 9330.
    07-30-12 03:51 PM
  2. grover5's Avatar
    I've just started having the same issues with mine as well.

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    07-30-12 04:11 PM
  3. JackSadler1996's Avatar
    me too just noticed this


    Sent from my BlackBerry 9300 using Tapatalk
    07-30-12 04:13 PM
  4. Erniesmit's Avatar
    I have found that buying the full Tapatalk app at app world is much better
    No lag and much faster
    07-30-12 04:33 PM
  5. Phill_UK's Avatar
    Me too! Just noticed it this evening and thought it was just me. I've uninstalled and reinstalled the app several times, but it's still choppy to scroll and the menu button only works when it wants to.
    07-30-12 07:44 PM
  6. Mojave's Avatar
    I'm having issues also. Can't get any of my screen shots to post using the Tapatalk Image Hosting. I did a battery pull and.....nothing.
    07-30-12 07:58 PM
  7. JackSadler1996's Avatar
    tried using the app again this morning and seems a little better

    Sent from my BlackBerry 9300 using Tapatalk
    07-31-12 01:48 AM
  8. Phill_UK's Avatar
    I've found that if you scroll up after pressing the menu key, it does usually appear. Not perfect, but the App developer is aware and looking into this.
    07-31-12 04:08 AM
  9. bdguru's Avatar
    Yea if I hit menu button and scroll up it does help. OP thanks.

    Sent from my VZW 9330.
    07-31-12 08:02 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD