1. Hurricane2k9's Avatar
    I can't log in to the BIS site. I'd bet my life that I'm giving the right credentials. I did the forgot password thing, entered what I thought was my username and sure enough a few seconds later I got a text on my Blackberry with what I thought was my password.

    I enter both in, making sure I'm typing them correctly, and I still can't log in. Any ideas?
    04-24-09 10:06 PM
  2. penpower's Avatar
    I can't get into ATT's BIS site too. Could this be Rim's problem?
    04-24-09 10:09 PM
  3. TheSultan's Avatar
    I just went and tried to log in. I also cannot log in to my Verizon BIS.
    04-24-09 10:11 PM
  4. Brandon32's Avatar
    Did you all notice a new Personal E-mail Set-Up icon in your Downloads folder?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-24-09 10:16 PM
  5. mark s's Avatar
    I cant either - AT&T - that the heck

    Didn't notice a new icon.
    Last edited by mark s; 04-24-09 at 10:26 PM.
    04-24-09 10:17 PM
  6. Hurricane2k9's Avatar
    Did you all notice a new Personal E-mail Set-Up icon in your Downloads folder?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    I don't think I have a Downloads folder...
    04-24-09 10:33 PM
  7. cwaite500's Avatar
    Definately a RIM server problem. Can't get into my ATT or Verizon BIS. Wife could not get into hers either. Even got them to resend my password, which was correct in the first place. Been down since this evening as far as I can tell.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-24-09 10:47 PM
  8. ArmaK's Avatar
    I just tried on my storm and I was able to log into my BIS account without a problem. I was also able to add a new email account while logged in.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-25-09 12:59 AM
  9. noaim's Avatar
    I can log in on my computer and on my phone
    04-25-09 02:15 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
";