1. dsanow92's Avatar
    I'm having problems connecting via bluetooth to my Pearl 8100. I can discover it with any device but when it asks to put in the pass key of the device it try's to connect and never does. I have tried to sync with other bluetooth phones and also my computer. It's almost like it can the receive bluetooth signals but it can not transmit back.
    03-07-08 09:10 AM
  2. CrackBlack's Avatar
    Are you entering the correct password? Most headset uses 00000(five zero) as password. Hope that works for you.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-07-08 11:47 AM
  3. VZWBBnewb's Avatar
    If 5 zeros don't work, also try 4...my 3 different BT headsets required 4 zeros.
    03-07-08 12:35 PM
  4. bbforlife10's Avatar
    If my teeth were blue I either have a new problem or I just ate too many blue blackberries.
    03-07-08 09:10 PM
  5. Garz's Avatar
    It should just be 4 zeros. Also, when you try to sync it you you usually need to hold the power button on the bluetooth for about 10 seconds until the light changes color or rapidlly flashes.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-07-08 09:15 PM
  6. Fiji's Avatar
    default passwords for bluetooth are 0000 and 1234...what are you trying to pair with anyway???...
    03-08-08 09:03 AM
  7. axleberry's Avatar
    ok so my bluetooth wont send anything to another blackberry or my computer....i have sent a picture to a moto razor though. im at a loss
    03-09-08 10:28 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD