1. cvzyl's Avatar
    Hi

    After upgrading my 8800's OS from 4.2 to 4.5 (4.5.0.52) I am unable to activate Bluetooth. Whenever I go to the Bluetooth configuration it continues to display the message "Enabling Bluetooth".
    The phone is not hanging, I can go back to the home screen and make calls, etc. When I go back to the Bluetooth setup later it is still displaying this message.

    Thanks for the help.
    Cobus
    09-07-08 03:07 PM
  2. cvzyl's Avatar
    Can't anybody help me with this? Anyone else with a similar problem?

    C
    09-08-08 01:41 AM
  3. Pre-dawn raid's Avatar
    I'm not familiar with this issue but maybe you could check the Bluetooth central forum for sum answers.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-08-08 10:47 AM
  4. flchick75's Avatar
    I got a new Motorola ROKR S9and I bought it specifically to listen to music on the plane coming back from a trip. The stupid thing was doing the same thing the entire way home and I wasn't able to use it. I was about ready to return the stupid thing when I got home but something told me to do a battery pull as a last resort.

    Well it fixed the stupid thing, I couldn't believe it!!

    Give it a try.........
    Last edited by flchick75; 09-09-08 at 01:26 PM.
    09-08-08 11:29 AM
  5. cvzyl's Avatar
    I tried that several times, every time I go back to the Bluetooth setting, it shows the "Enabling Bluetooth" message.
    09-09-08 09:10 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
";