Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 15 of 15
Like Tree7Likes
  • 1 Post By str8up50
  • 1 Post By AVPTI
  • 1 Post By str8up50
  • 1 Post By Bold_until_Hybrid_Comes
  • 2 Post By Lendo
  • 1 Post By Bold_until_Hybrid_Comes
  1. str8up50's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    15 Posts
    Global Posts
    18 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default big mistake HELP

    so I bought a Samsung s3 and I HATE it . if I purchase a BBC9900 series off ebay can I put S3 sim card into BBC and will it work correctly
  2. Lendo's Avatar
    Retired Moderator

    Posts
    6,799 Posts
    Global Posts
    7,005 Global Posts
    #2  

    Default

    It should, except unless you have a BIS plan you won't get full use of the BB.
    Unlocked Rogers Z10 STL100-3 10.3.1.1151 / Unlocked Bell Q10 SQN100-1 10.2.1.3442
  3. str8up50's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    15 Posts
    Global Posts
    18 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #3  

    Default

    Quote Originally Posted by Lendo78 View Post
    It should, except unless you have a BIS plan you won't get full use of the BB.
    Will my provider att assist without charging me an arm and leg
  4. AVPTI's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    1,682 Posts
    PIN
    Available upon request.
    #4  

    Default

    Something tells me you wrote that on your S3...

    Oh ya...it was the constant use of BBC instead of BB.

    But ya...need some sort of BIS plan to fully use the 9900
    XoXoXo
  5. Lendo's Avatar
    Retired Moderator

    Posts
    6,799 Posts
    Global Posts
    7,005 Global Posts
    #5  

    Default

    Quote Originally Posted by str8up50 View Post
    Will my provider att assist without charging me an arm and leg
    Changing your plan usually doesn't cost anything, but I can't be sure. I'm not an AT&T customer.
    Unlocked Rogers Z10 STL100-3 10.3.1.1151 / Unlocked Bell Q10 SQN100-1 10.2.1.3442
  6. str8up50's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    15 Posts
    Global Posts
    18 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #6  

    Default

    thanks for all the help . does the 9900 series sim card same as s3 . I think my sim is a micro . I've read I may have to get adapter but heard nightmares about installation
  7. str8up50's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    15 Posts
    Global Posts
    18 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #7  

    Default

    I'm tempted to just buy a new bb from my provider . I believed the s3 was a good move but it's horrible . some like it but I HATE it
  8. Lendo's Avatar
    Retired Moderator

    Posts
    6,799 Posts
    Global Posts
    7,005 Global Posts
    #8  

    Default

    I think they use the same SIM as most others.
    Unlocked Rogers Z10 STL100-3 10.3.1.1151 / Unlocked Bell Q10 SQN100-1 10.2.1.3442
  9. Lehomer's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    282 Posts
    #9  

    Default

    Why not wait a few weeks for BB10? Dump the Sammy on Kijjiji thereafter
  10. masterscarhead1's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,949 Posts
    #10  

    Default

    If S3 uses micro, you do need an adapter. BUT, having said that, the adapter is pretty cheap
  11. Bold_until_Hybrid_Comes's Avatar
    Waterloo's Finest

    Posts
    5,609 Posts
    Global Posts
    5,638 Global Posts
    #11  

    Default

    Quote Originally Posted by str8up50 View Post
    thanks for all the help . does the 9900 series sim card same as s3 . I think my sim is a micro . I've read I may have to get adapter but heard nightmares about installation
    Just make sure you dont put a empty SIM adapter in your 9900.

    It can break it!!!!!!!!!!!!!!!!

    How to break a brand new BlackBerry in less than a minute | CrackBerry.com
    BergerKing likes this.
  12. Lendo's Avatar
    Retired Moderator

    Posts
    6,799 Posts
    Global Posts
    7,005 Global Posts
    #12  

    Default

    Quote Originally Posted by Bold_until_Hybrid_Comes View Post
    Just make sure you dont put a empty SIM adapter in your 9900.

    It can break it!!!!!!!!!!!!!!!!

    How to break a brand new BlackBerry in less than a minute | CrackBerry.com
    Technically it doesn't break it, you do trying to get it out. LOL
    Unlocked Rogers Z10 STL100-3 10.3.1.1151 / Unlocked Bell Q10 SQN100-1 10.2.1.3442
    BergerKing and jakie55 like this.
  13. Bold_until_Hybrid_Comes's Avatar
    Waterloo's Finest

    Posts
    5,609 Posts
    Global Posts
    5,638 Global Posts
    #13  

    Default

    Quote Originally Posted by Lendo78 View Post
    Technically it doesn't break it, you do trying to get it out. LOL
    thanks boss
    BergerKing likes this.
  14. andmcdon's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    96 Posts
    Global Posts
    107 Global Posts
    #14  

    Default

    I've switched between iphone, androids, and my 9900 a few times. Just go into ATT and they will give you a new sim for free. You need your data to be switched from regular data (iPhone/android data) to BB data plan. It doesn't cost a thing.
  15. raino's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    7,552 Posts
    Global Posts
    7,802 Global Posts
    #15  

    Default

    To answer your question about SIM cards, no the S3 and the 9900 don't have the same type. The S3 takes a micro-SIM, while the 9900 accepts a mini (regular) SIM. You'll need an adapter, as someone's already said. The adapters are pretty cheap. You can get one from amazon.com for less than $2.

    Regarding data plans, you should get a BIS plan. Even if you plan to swap devices, you should get a BIS plan, for it doubles up as a generic data plan if you put your SIM in a non-BB.
    Models and Supported Frequencies: Z10, Q10, Q5, Z30, Passport, Classic

Similar Threads

  1. Help! Big Mistake :(
    By Wallflower78 in forum Native BlackBerry OS Apps
    Replies: 9
    Last Post: 08-16-2009, 11:30 PM
  2. Help! Big Mistake :(
    By Wallflower78 in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 8
    Last Post: 08-16-2009, 09:20 PM
  3. Might have made a big mistake! (Verizon-related)
    By bjelder in forum Verizon Wireless
    Replies: 6
    Last Post: 10-24-2008, 08:41 AM
  4. A BIG decision! Help me!
    By cmolson in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 6
    Last Post: 05-14-2008, 06:51 AM
  5. .zip File Download Mistake...Help!
    By davistld01 in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 3
    Last Post: 02-13-2008, 09:37 PM

Posting Permissions