View Poll Results: Following steps

Voters
1. You may not vote on this poll
  • Worked

    1 100.00%
  • Failed

    0 0%
  • Cant Understand

    0 0%
Multiple Choice Poll.
Results 1 to 6 of 6
  1. Sohail Mohd Zebarul Hoque's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    24 Posts
    Global Posts
    29 Global Posts
    PIN
    27082062
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default WhatsApp Blackberry Working on Etisalat 49 AED Pack and Du 30/1.5 Pack and ONLY WIFI!

    WhatsApp Blackberry Working on Etisalat 49 AED Pack and Du 30/1.5 Pack and ONLY WIFI!

    1. Go to option ( then scroll down look for Device )
    2. Device ( then scroll down look for Advanced System Settings )
    3. Advanced System Settings ( then scroll down look for TCP IP )
    4. TCP IP
    In TCP IP tick mark or select the 1st and 3rd option i.e APN Settings Enabled and APN Authentication Enabled
    and in the 2nd option APN : blackberry.net / DU.net

    Note :-

    Etisalat Users :- blackberry.net

    And

    DU users :- du.net

    Save and exit

    You are not done yet , Go to Manage Connections and turn off your Mobile Network as well WIFI network for a minute and then Turn it on (Only Mobile Network ) that's it you are ready to rock and roll!
  2. arshadshariff7's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    7 Posts
    #2  

    Default

    Bro how about BBM, thanks

    Posted via CB10
  3. Sohail Mohd Zebarul Hoque's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    24 Posts
    Global Posts
    29 Global Posts
    PIN
    27082062
    Thread AuthorThread Author   #3  

    Default

    Quote Originally Posted by arshadshariff7 View Post
    Bro how about BBM, thanks

    Posted via CB10
    Sorry bro, nothing within my knowledge.
  4. crisanto_caparida's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #4  

    Default Seeting BB Q10

    Hi,

    Just want to know if this configuration is applicable to both OS 6,7 and OS 10?
  5. Sohail Mohd Zebarul Hoque's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    24 Posts
    Global Posts
    29 Global Posts
    PIN
    27082062
    Thread AuthorThread Author   #5  

    Default

    Quote Originally Posted by crisanto_caparida View Post
    Hi,

    Just want to know if this configuration is applicable to both OS 6,7 and OS 10?
    Yes it is!
  6. Vcek's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    15 Posts
    #6  

    Default

    Du found out that people are enjoying the service so they decided they should double the price and half the data allowance per day.



    Posted via CB10

Similar Threads

  1. Will Blackberry work on Iphone data plan?
    By Txdogs in forum Apple iPhone/iPad
    Replies: 31
    Last Post: 04-28-2010, 03:27 PM
  2. what blackberries work on the bell hspa network
    By potterton in forum Bell Canada
    Replies: 10
    Last Post: 02-01-2010, 07:18 PM
  3. How to make sure your unlocked Blackberry works on voice AND data
    By Mikey3Seat in forum BlackBerry Unlocking
    Replies: 7
    Last Post: 01-23-2010, 11:52 AM
  4. How to make sure your unlocked Blackberry works on voice AND data
    By Mikey3Seat in forum BlackBerry Bold 9700
    Replies: 4
    Last Post: 01-15-2010, 01:40 AM
  5. will an Alltel blackberry work on VZW?
    By cdkg in forum Verizon Wireless
    Replies: 1
    Last Post: 08-14-2009, 10:00 PM

Posting Permissions