Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 1 of 5 1234 ... LastLast
Results 1 to 25 of 106
Like Tree17Likes
  1. turbodmac's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    478 Posts
    Global Posts
    510 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default CB10 forum glitch: Skipping Pages

    Just a note for the CB dev...sometimes when reading forum posts, and load the next page, it starts jumping to the next page continuously with any movement no matter what I try...
  2. Elite1's Avatar


    Posts
    13,693 Posts
    Global Posts
    13,838 Global Posts
    PIN
    C0001F61B
    #2  

    Default

    I have noticed on a couple occasions that it did this or something similar. It would jump one extra page after a split second.

    Ex: I finish reading page 89 out of 100 pages, page 90 briefly loads, then page 91 loads.

    Workaround is just to select Previous Page from overflow menu (3 dots) or drag down at top to reveal page selector. (Page selector can be a hassle in large threads, as some scrolling be required.)

    You can also try minimizing and fully closing CB10 app with a long press of X, then re-opening.
    Saving the world, one OS at a time...

    Follow Me On Twitter: @elite1_
    How to Lock/Password-Lock/Unlock for newer OS for Bold 99xx/97xx/9650, Torch 98xx, Tour 9630, Storm2, Curve 93xx/8900

    Curve 8330Tour 9630Bold 9700Torch 9800Bold 9900Z10
    Z30
    psst... Here's THANKS button
  3. Elite1's Avatar


    Posts
    13,693 Posts
    Global Posts
    13,838 Global Posts
    PIN
    C0001F61B
    #3  

    Default

    I'm editing thread title to more specific.
    Saving the world, one OS at a time...

    Follow Me On Twitter: @elite1_
    How to Lock/Password-Lock/Unlock for newer OS for Bold 99xx/97xx/9650, Torch 98xx, Tour 9630, Storm2, Curve 93xx/8900

    Curve 8330Tour 9630Bold 9700Torch 9800Bold 9900Z10
    Z30
    psst... Here's THANKS button
  4. turbodmac's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    478 Posts
    Global Posts
    510 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #4  

    Default

    Thanks, yeah it's really annoying, I should mention I'm running a leak, if it matters. When it happens I have to reopen and find where I was which sucks in a 70 page thread lol.

    Posted via CB10
  5. just_luc's Avatar

    Posts
    3,512 Posts
    Global Posts
    3,575 Global Posts
    PIN
    24BF22A0
    #5  

    Default

    I've experienced this as well.. sometimes it will just keep skipping when you try to scroll down page. It can go through 5 or 6 pages in a matter of seconds. Closing that app and reopening it seems to solve it for the moment.


    RIM 950 .... Blackberry Z10 (STL100-3 on hybrid OS 10.3.0.1418/misc) and everything in between + Playbook 32GB Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition
  6. Elite1's Avatar


    Posts
    13,693 Posts
    Global Posts
    13,838 Global Posts
    PIN
    C0001F61B
    #6  

    Default

    I'm on Telus official Z10STL100-3/10.1.0.2050, FWIW.

    Wow, that sounds extra annoying!
    I've only experienced skipping one extra page... so far... knock on wood!

    This is how you CB10, son!
    Saving the world, one OS at a time...

    Follow Me On Twitter: @elite1_
    How to Lock/Password-Lock/Unlock for newer OS for Bold 99xx/97xx/9650, Torch 98xx, Tour 9630, Storm2, Curve 93xx/8900

    Curve 8330Tour 9630Bold 9700Torch 9800Bold 9900Z10
    Z30
    psst... Here's THANKS button
  7. CMcRob's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,090 Posts
    #7  

    Default

    Quote Originally Posted by just_luc View Post
    I've experienced this as well.. sometimes it will just keep skipping when you try to scroll down page. It can go through 5 or 6 pages in a matter of seconds. Closing that app and reopening it seems to solve it for the moment.
    Or sometimes it gets stuck in a continual scroll, forcing me to close the app and start over.

    Posted via CB10
    Women who seek to be equal with men lack ambition. ~Marilyn Monroe
  8. Marcus Adolfsson's Avatar
    Administrator

    Posts
    442 Posts
    Global Posts
    1,468 Global Posts
    #8  

    Default

    I thought we got this bug solved in the previous release, but will re-open it to see what else can cause it. Are you on OS10.0 or 10.1?
    CB10 Lead App Developer
    CEO, Mobile Nations
  9. CMcRob's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,090 Posts
    #9  

    Default

    10.0.
    Still waiting on at&t.

    Posted via CB10
    Women who seek to be equal with men lack ambition. ~Marilyn Monroe
  10. just_luc's Avatar

    Posts
    3,512 Posts
    Global Posts
    3,575 Global Posts
    PIN
    24BF22A0
    #10  

    Default

    Quote Originally Posted by Marcus Adolfsson View Post
    I thought we got this bug solved in the previous release, but will re-open it to see what else can cause it. Are you on OS10.0 or 10.1?
    10.2.0.228 here.

    Posted via CB10
    Last edited by just_luc; 07-08-2013 at 07:50 PM.


    RIM 950 .... Blackberry Z10 (STL100-3 on hybrid OS 10.3.0.1418/misc) and everything in between + Playbook 32GB Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition
  11. Elite1's Avatar


    Posts
    13,693 Posts
    Global Posts
    13,838 Global Posts
    PIN
    C0001F61B
    #11  

    Default

    Quote Originally Posted by Marcus Adolfsson View Post
    I thought we got this bug solved in the previous release, but will re-open it to see what else can cause it. Are you on OS10.0 or 10.1?
    Per my post above, currently on 10.1.0.2050.

    It's weird, I never noticed this on my previous 10.1.0.1720. Wonder if BBRY "broke" something previously fixed/changed...
    Saving the world, one OS at a time...

    Follow Me On Twitter: @elite1_
    How to Lock/Password-Lock/Unlock for newer OS for Bold 99xx/97xx/9650, Torch 98xx, Tour 9630, Storm2, Curve 93xx/8900

    Curve 8330Tour 9630Bold 9700Torch 9800Bold 9900Z10
    Z30
    psst... Here's THANKS button
  12. pili4's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    745 Posts
    PIN
    You gotta ask nicely...
    #12  

    Default

    I noticed it was fixed in some of the earlier 10.1 builds, but re-emerged for me in 4537 and 4543 as well as 10.2. But since I'm running leaks I cannot be certain if it is the app or os.

    On my sweet Z10 with CB10! Verizon STL100-4 BBM Channel: C000534C0
    Former owner of a 9530, 9550 & 9930.Proud owner of a 32gb Playbook. Rocking the Z10! | BBM Channel: C000534C0 | @MusingsFrmtheFS | Yes, I am on VZW.
  13. turbodmac's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    478 Posts
    Global Posts
    510 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #13  

    Default

    Quote Originally Posted by pili4 View Post
    I noticed it was fixed in some of the earlier 10.1 builds, but re-emerged for me in 4537 and 4543 as well as 10.2. But since I'm running leaks I cannot be certain if it is the app or os.

    On my sweet Z10 with CB10! Verizon STL100-4 BBM Channel: C000534C0
    I haven't been on an official version for quite some time now, but it seems to have always done this for me. I thought it was user error originally....I'm on the 10.2.0.483 atm, but it did it on 10.1.0.4537 for sure.

    Posted via CB10
  14. EsJayDee's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    421 Posts
    Global Posts
    422 Global Posts
    #14  

    Default

    I have this problem as well, both on 10.0 and on 10.1.

    Posted via CB10 using my flick-ity keyboard .
    Please disregard my typos, I'm using Apple products.

    Can't Live Without Green If You Know What I Mean.
  15. Vector-SS's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    996 Posts
    #15  

    Default

    Words cannot describe how annoying this bug is.

    I open the comments section read through page one, go on to page two and as soon as I touch page 2 about to scroll down the comments it automatically skips to the next page. Very, very frustrating...

    10.1

    Posted via CB10
    EsJayDee and Djlatino like this.
  16. twstd.reality's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,250 Posts
    #16  

    Default

    I see the same thing on the latest 10.1 MR

    Posted via CB10
  17. BCITMike's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,363 Posts
    #17  

    Default

    This has only started for me with 1047 and not before. Any progress?

    Posted via CB10
  18. Pete The Penguin's Avatar
    Resident CrackBerry Wizard

    Posts
    15,298 Posts
    Global Posts
    16,351 Global Posts
    #18  

    Default

    Quote Originally Posted by turbodmac View Post
    Just a note for the CB dev...sometimes when reading forum posts, and load the next page, it starts jumping to the next page continuously with any movement no matter what I try...
    I get this on my Z10 with BB10.1 MR but not on my Q10 also running BB10.1 MR.
  19. Dzyen's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    300 Posts
    Global Posts
    319 Global Posts
    #19  

    Default

    It's happened on both 810 and 1047 for me. Starting to get annoying
    Black Z10
    Live&LetLive`.
  20. SlcCorrado's Avatar
    BlackBerry

    Posts
    6,790 Posts
    Global Posts
    6,843 Global Posts
    #20  

    Default

    Been happening for a looong time. Also been reported multiple times. Definitely gets annoying but closing cb and reopening fixes it
    BB4Life
  21. chuckwalla's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    103 Posts
    #21  

    Default

    Running 10.2. This is driving me nuts. Hope there's a fix soon.

    Posted via CB10
  22. grover5's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    5,451 Posts
    Global Posts
    5,616 Global Posts
    #22  

    Default

    I'm on the latest 10.2 and this bug is driving me crazy as well.

    Posted via CB10
  23. niss63's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    1,516 Posts
    Global Posts
    1,520 Global Posts
    #23  

    Default

    Noticing that when reading the comments following an article, if I pull down to go to the next page it does...but then as soon as I start to scroll down the new page, the app quickly loads the next page. So I'm going from 4 to 5, and it loads properly, but when I start to scroll down 5, it quickly humps to 6.

    Posted via CB10
  24. d3rd's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    185 Posts
    #24  

    Default

    Was happening in 10.1 as well

    Posted via CB10
  25. andyj1967's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    67 Posts
    #25  

    Default

    One way around this that works for me, is to remember what page you are on. Press back, and return to the thread you were on. Then select the page you were on.

    As I said it works for me.

    Also I had this when the CB app first came out, and then it was fine until the last update, (but have noticed it more on the latest leak).

    Posted via CB10
Page 1 of 5 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 07-16-2013, 06:41 PM
  2. Cb10 app on my Z10
    By bradu1 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 07-02-2013, 07:07 PM
  3. Crackberry forum hard to beat.
    By wolfdale in forum Site News, Feedback, Help
    Replies: 1
    Last Post: 07-02-2013, 03:25 PM
  4. CB10 "log in via facebook" broken for Q10?
    By sycokrazy in forum CrackBerry Apps
    Replies: 2
    Last Post: 06-29-2013, 09:53 AM
  5. Now close this ply book forum n save a Web storage
    By paranee2 in forum BlackBerry PlayBook OS
    Replies: 0
    Last Post: 06-28-2013, 04:50 PM

Posting Permissions