Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 6 of 8 FirstFirst ... 345678 LastLast
Results 126 to 150 of 178
Like Tree14Likes
  1. dracolnyte's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,049 Posts
    #126  

    Default

    Hey I noticed when I hit the triple periods for more option, it list "Share via Social" and "Share via Email" but in the social Option it already lists email. So there is a bit of redundancy, don't know if it's there for convenience or mistake.

    Thanks

    Posted via CB10
    Bold 9000 -> iPhone 5 -> White Z10
    Playbook 16GB
  2. sexy diva84's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #127  

    Default

    Hi Crackberry help need, my blackberry messenger doesn't seem to be working but I can access social media and the Internet, when tried to logged into apps world it is telling me that I am not connected to the wireless network which I am, the problem started when I got a SIM card for the new blackberry Z10 and I put it in my torch how can I get this problem resolve. Thanks
  3. Marcus Adolfsson's Avatar
    Administrator

    Posts
    440 Posts
    Global Posts
    1,458 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #128  

    Default

    Quote Originally Posted by dracolnyte View Post
    Hey I noticed when I hit the triple periods for more option, it list "Share via Social" and "Share via Email" but in the social Option it already lists email. So there is a bit of redundancy, don't know if it's there for convenience or mistake.

    Thanks

    Posted via CB10
    Good question. When using the "Share Card" we can't set the subject of an email, so the only way to add the feature was to use a different invocation framework for email.

    So the two share email buttons produce slightly different results.


    Posted via CB10
    CB10 Lead App Developer
    CEO, Mobile Nations
  4. neteng1000's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    927 Posts
    #129  

    Default

    Quote Originally Posted by Marcus Adolfsson View Post
    Can you try deleting the app and re downloading it? I am wondering if it is a cookie corruption issue.

    Posted via CB10
    So far so good...I'll let you know if the issue reoccurs
  5. Pete The Penguin's Avatar
    Resident CrackBerry Wizard

    Posts
    15,296 Posts
    Global Posts
    15,478 Global Posts
    #130  

    Default

    Quote Originally Posted by Marcus Adolfsson View Post
    Good question. When using the "Share Card" we can't set the subject of an email, so the only way to add the feature was to use a different invocation framework for email.

    So the two share email buttons produce slightly different results.


    Posted via CB10
    The share email buttons appear to produce identical results, at least in my version of CB10.
    What are the differences supposed to be?

    Posted via CB10
  6. Marcus Adolfsson's Avatar
    Administrator

    Posts
    440 Posts
    Global Posts
    1,458 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #131  

    Default

    Quote Originally Posted by CJH_ View Post
    The share email buttons appear to produce identical results, at least in my version of CB10.
    What are the differences supposed to be?

    Posted via CB10
    One sets the email Subject, the other leaves it blank.

    Posted via CB10
    CB10 Lead App Developer
    CEO, Mobile Nations
  7. Elite1's Avatar


    Posts
    12,931 Posts
    Global Posts
    13,072 Global Posts
    PIN
    C0001F61B
    #132  

    Default

    Quote Originally Posted by neteng1000 View Post
    So far so good...I'll let you know if the issue reoccurs
    Ditto, but just downloaded. We'll see after some closing and opening how it goes.

    Posted via CB10
    Saving the world, one OS at a time...

    Follow Me On Twitter: @elite1_
    How to Lock/Password-Lock/Unlock for newer OS for Bold 99xx/97xx/9650, Torch 98xx, Tour 9630, Storm2, Curve 93xx/8900

    Curve 8330Tour 9630Bold 9700Torch 9800Bold 9900Z10
    Z30
    psst... Here's THANKS button
  8. Pete The Penguin's Avatar
    Resident CrackBerry Wizard

    Posts
    15,296 Posts
    Global Posts
    15,478 Global Posts
    #133  

    Default

    Quote Originally Posted by Marcus Adolfsson View Post
    One sets the email Subject, the other leaves it blank.

    Posted via CB10
    Neither option sets the subject.

    Posted via CB10
  9. Pete The Penguin's Avatar
    Resident CrackBerry Wizard

    Posts
    15,296 Posts
    Global Posts
    15,478 Global Posts
    #134  

    Default

    Quote Originally Posted by elite1 View Post
    Hi Marcus,
    The issues sound fairly prevalent.

    If it helps, I'm on:
    Z10STL100-3/10.0.9.2372

    Il try your deleting suggestion, but let me know should we reboot device in between?

    Posted from my Z10 with my CB10 app
    How did you get an STL100-3?

    Posted via CB10
  10. Marcus Adolfsson's Avatar
    Administrator

    Posts
    440 Posts
    Global Posts
    1,458 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #135  

    Default

    Quote Originally Posted by CJH_ View Post
    Neither option sets the subject.

    Posted via CB10
    Between that and the no edit option, something is odd with your install. Can you delete and redownload?
    CB10 Lead App Developer
    CEO, Mobile Nations
  11. Elite1's Avatar


    Posts
    12,931 Posts
    Global Posts
    13,072 Global Posts
    PIN
    C0001F61B
    #136  

    Default

    Quote Originally Posted by CJH_ View Post
    How did you get an STL100-3?
    I think that's what Telus is using for their Z10s. It is for mine anyway! (Well, obviously...)
    Saving the world, one OS at a time...

    Follow Me On Twitter: @elite1_
    How to Lock/Password-Lock/Unlock for newer OS for Bold 99xx/97xx/9650, Torch 98xx, Tour 9630, Storm2, Curve 93xx/8900

    Curve 8330Tour 9630Bold 9700Torch 9800Bold 9900Z10
    Z30
    psst... Here's THANKS button
  12. Pete The Penguin's Avatar
    Resident CrackBerry Wizard

    Posts
    15,296 Posts
    Global Posts
    15,478 Global Posts
    #137  

    Default

    Quote Originally Posted by Marcus Adolfsson View Post
    Between that and the no edit option, something is odd with your install. Can you delete and redownload?
    Already have. Still the same Marcus.
    Is there a way to clear the app's cache?

    Posted via CB10
  13. Pete The Penguin's Avatar
    Resident CrackBerry Wizard

    Posts
    15,296 Posts
    Global Posts
    15,478 Global Posts
    #138  

    Default

    Quote Originally Posted by elite1 View Post
    How bizarre. So you just don't have the pencil icon?

    You are updated to v1.1 though, right?

    If you can spare your Z10 for few minutes, try a reboot.

    Posted from my Z10 with my CB10 app
    Yes, I've the latest version from BlackBerry World - already reinstalled and restarted my Z10.

    Posted via CB10
  14. Pete The Penguin's Avatar
    Resident CrackBerry Wizard

    Posts
    15,296 Posts
    Global Posts
    15,478 Global Posts
    #139  

    Default

    Quote Originally Posted by elite1 View Post
    I think that's what Telus is using for their Z10s. It is for mine anyway! (Well, obviously...)
    When Three UK launch their LTE, they'll need an STL100-3 as the STL100-2 doesn't support their LTE frequency. Unless they already have them...

    Posted via CB10
  15. Elite1's Avatar


    Posts
    12,931 Posts
    Global Posts
    13,072 Global Posts
    PIN
    C0001F61B
    #140  

    Default

    Quote Originally Posted by CJH_ View Post
    When Three UK launch their LTE, they'll need an STL100-3 as the STL100-2 doesn't support their LTE frequency. Unless they already have them...

    Posted via CB10
    Yes the Telus Z10s have been highly sought after because they'll work on so many networks.
    Saving the world, one OS at a time...

    Follow Me On Twitter: @elite1_
    How to Lock/Password-Lock/Unlock for newer OS for Bold 99xx/97xx/9650, Torch 98xx, Tour 9630, Storm2, Curve 93xx/8900

    Curve 8330Tour 9630Bold 9700Torch 9800Bold 9900Z10
    Z30
    psst... Here's THANKS button
  16. Pete The Penguin's Avatar
    Resident CrackBerry Wizard

    Posts
    15,296 Posts
    Global Posts
    15,478 Global Posts
    #141  

    Default

    Quote Originally Posted by elite1 View Post
    Yes the Telus Z10s have been highly sought after because they'll work on so many networks.
    There are 2 versions of the STL100-3, one is quad-band 3g and one is 5 band 3g. They both support 5-band LTE.

    Posted via CB10
  17. Elite1's Avatar


    Posts
    12,931 Posts
    Global Posts
    13,072 Global Posts
    PIN
    C0001F61B
    #142  

    Default

    Quote Originally Posted by CJH_ View Post
    There are 2 versions of the STL100-3, one is quad-band 3g and one is 5 band 3g. They both support 5-band LTE.

    Posted via CB10
    Oh yeah? Didn't realize, or just forgot. Doesn't really affect me as I'm using my Telus-sourced Z10 on Telus.

    Odd they wouldn't just give those 2 different model numbers since they're already making differentiations anyway. Who knows...
    Saving the world, one OS at a time...

    Follow Me On Twitter: @elite1_
    How to Lock/Password-Lock/Unlock for newer OS for Bold 99xx/97xx/9650, Torch 98xx, Tour 9630, Storm2, Curve 93xx/8900

    Curve 8330Tour 9630Bold 9700Torch 9800Bold 9900Z10
    Z30
    psst... Here's THANKS button
  18. Pete The Penguin's Avatar
    Resident CrackBerry Wizard

    Posts
    15,296 Posts
    Global Posts
    15,478 Global Posts
    #143  

    Default

    Every time I open the app, it asks me to log in - this started happening since the BBW update.

    Posted via CB10
  19. Pete The Penguin's Avatar
    Resident CrackBerry Wizard

    Posts
    15,296 Posts
    Global Posts
    15,478 Global Posts
    #144  

    Default

    Quote Originally Posted by CJH_ View Post
    Every time I open the app, it asks me to log in - this started happening since the BBW update.

    Posted via CB10
    Still happening; sometimes the app fails to load too.

    Posted via CB10
  20. Shadrackc's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    196 Posts
    PIN
    266F72BF
    #145  

    Default

    Can't reply to a forum post. When I am in the forums, and reading messages, the middle bottom is missing the reply to post. This happened before, but now is like that all the time.
  21. Marcus Adolfsson's Avatar
    Administrator

    Posts
    440 Posts
    Global Posts
    1,458 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #146  

    Default

    Quote Originally Posted by Shadrackc View Post
    Can't reply to a forum post. When I am in the forums, and reading messages, the middle bottom is missing the reply to post. This happened before, but now is like that all the time.
    Delete the app and reinstall if the issue continues. v1.2 has a new cookie system, so hopefully that will fix it.
    CB10 Lead App Developer
    CEO, Mobile Nations
  22. KidCaboose's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    928 Posts
    PIN
    2840F011
    #147  

    Default

    Quote Originally Posted by CJH_ View Post
    Every time I open the app, it asks me to log in - this started happening since the BBW update.

    Posted via CB10
    Something like this has been happening to me aswell. Usually when I first open the app, it doesn't log me in fully. If i go to forums, i see the button to show my threads, which I don't think it does if I'm not logged in, but says I have no threads. It also doesn't remember what I've read. To fix it, I either press the account button and wait, and it eventually pulls up my profile, and then everything works, or I close the app and immediately reopen it, and it recognizes me again. At first it was working flawlessly, and started doing this recently, maybe Thursday or Friday of last week.
  23. Pete The Penguin's Avatar
    Resident CrackBerry Wizard

    Posts
    15,296 Posts
    Global Posts
    15,478 Global Posts
    #148  

    Default

    Quote Originally Posted by KidCaboose View Post
    Something like this has been happening to me aswell. Usually when I first open the app, it doesn't log me in fully. If i go to forums, i see the button to show my threads, which I don't think it does if I'm not logged in, but says I have no threads. It also doesn't remember what I've read. To fix it, I either press the account button and wait, and it eventually pulls up my profile, and then everything works, or I close the app and immediately reopen it, and it recognizes me again. At first it was working flawlessly, and started doing this recently, maybe Thursday or Friday of last week.
    That's exactly what happens to me.

    Posted via CB10
  24. Marcus Adolfsson's Avatar
    Administrator

    Posts
    440 Posts
    Global Posts
    1,458 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #149  

    Default

    Quote Originally Posted by KidCaboose View Post
    Something like this has been happening to me aswell. Usually when I first open the app, it doesn't log me in fully. If i go to forums, i see the button to show my threads, which I don't think it does if I'm not logged in, but says I have no threads. It also doesn't remember what I've read. To fix it, I either press the account button and wait, and it eventually pulls up my profile, and then everything works, or I close the app and immediately reopen it, and it recognizes me again. At first it was working flawlessly, and started doing this recently, maybe Thursday or Friday of last week.
    Can you delete the app and redownload, and report back here. I think it is a cookie database corruption issue.

    Posted via CB10
    CB10 Lead App Developer
    CEO, Mobile Nations
  25. Pete The Penguin's Avatar
    Resident CrackBerry Wizard

    Posts
    15,296 Posts
    Global Posts
    15,478 Global Posts
    #150  

    Default

    Quote Originally Posted by Marcus Adolfsson View Post
    Can you delete the app and redownload, and report back here. I think it is a cookie database corruption issue.

    Posted via CB10
    Done. Still happening but not as often.

    Posted via CB10
Page 6 of 8 FirstFirst ... 345678 LastLast

Similar Threads

  1. CB 10 1.2 Issue Tracker
    By Marcus Adolfsson in forum CrackBerry Apps
    Replies: 95
    Last Post: 03-12-2013, 02:39 PM
  2. CB10 Liking Posts Issue
    By tharrison4815 in forum CrackBerry Apps
    Replies: 6
    Last Post: 03-06-2013, 12:14 PM
  3. CB10 1.1 Issue Tracker
    By Marcus Adolfsson in forum CrackBerry Apps
    Replies: 72
    Last Post: 03-06-2013, 12:08 PM
  4. GPS Tracker issues
    By hydguy in forum BlackBerry Storm
    Replies: 3
    Last Post: 06-17-2009, 02:30 PM
  5. GPS Tracker issues
    By hydguy in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-17-2009, 02:30 PM

Posting Permissions