03-06-13 01:10 PM
178 ... 2345678
tools
  1. lorax1284's Avatar
    When I pull to refresh posts are duplicated

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000010.jpg 
Views:	138 
Size:	55.1 KB 
ID:	136187

    p.s is there some way to attach screenshots to posts in the BB10 app?
    Attached Thumbnails CB10 1.0 Issue Tracker-img_00000010.jpg  
    Last edited by lorax1284; 02-15-13 at 10:37 PM.
    Elite1 likes this.
    02-15-13 10:24 PM
  2. Pete The Penguin's Avatar
    The app isn't refreshing for me now, I have to sign out then back in to get it working.
    02-16-13 11:07 AM
  3. Pete The Penguin's Avatar
    I'm now getting a 'there are no posts in the forum' message and CB10 refuses to refresh, even when I pull down from the top.

    Posted using CrackBerry App on BB10
    02-16-13 09:55 PM
  4. sotgl3000's Avatar
    I noticed that every time I go to the active frames screen the cb app frame refreshes.

    I also want a preference to always show only the newest article instead of a cycling slide show. And it should only refresh when there's new update.

    The current active frame is way too busy for me.

    Posted via CB10
    02-17-13 12:37 AM
  5. Pete The Penguin's Avatar
    I noticed that every time I go to the active frames screen the cb app frame refreshes.

    I also want a preference to always show only the newest article instead of a cycling slide show. And it should only refresh when there's new update.

    The current active frame is way too busy for me.

    Posted via CB10
    I second that.

    Posted via CB10
    02-17-13 01:16 AM
  6. RAUB's Avatar
    Everything smooth and fast inside an app but scrolling between Apps, Active frames and Hub is too luggy on my opinion.

    It looks like new active frames feature causes it.

    Posted via CB10
    02-17-13 03:20 AM
  7. moesamarai's Avatar
    As I was wanting to praise this app on the comments section of the article about the update, I realized that I cannot write a comment on the articles comment section from my phone. The option does not seem to be available. I don't know if I am missing f something and if so please correct me.

    Otherwise, fantastic application and great work from CB team! Got my 5 star review in BlackBerry World!

    Posted via CB10
    02-17-13 07:58 AM
  8. Elite1's Avatar
    As I was wanting to praise this app on the comments section of the article about the update, I realized that I cannot write a comment on the articles comment section from my phone. The option does not seem to be available. I don't know if I am missing f something and if so please correct me.
    No you cannot reply/post in the Bliss yet with CB10 app. You're not missing any thing; it's in the write-up. That feature will be added in v1.2 likely later this month when the whole site is also updated.

    Posted from my Z10 with my CB10 app
    02-17-13 08:59 AM
  9. Marcus Adolfsson's Avatar
    As I was wanting to praise this app on the comments section of the article about the update, I realized that I cannot write a comment on the articles comment section from my phone. The option does not seem to be available. I don't know if I am missing f something and if so please correct me.

    Otherwise, fantastic application and great work from CB team! Got my 5 star review in BlackBerry World!

    Posted via CB10
    Comments coming in v1.2.

    Posted via CB10
    02-17-13 09:01 AM
  10. Elite1's Avatar
    is there some way to attach screenshots to posts in the BB10 app?
    Just as you normally would, or should, which is by uploading a photo to a site like Photobucket then posting the image link between the [img] tags.

    Posted from my Z10 with my CB10 app
    Pete The Penguin likes this.
    02-17-13 09:05 AM
  11. Elite1's Avatar
    I'm now getting a 'there are no posts in the forum' message and CB10 refuses to refresh, even when I pull down from the top.

    Posted using CrackBerry App on BB10
    I had this too after updating CB10 to v1.1.
    I did some poking around opening and closing various section. Eventually it came back around on its own.

    Posted from my Z10 with my CB10 app
    02-17-13 09:10 AM
  12. black hole's Avatar
    Best app...its a must have for any BlackBerry owner. very slick & fluid...seems all the info & abilities are thought out & well presented.

    But...why why WHY is there no landscape mode?

    Posted via CB10
    02-17-13 12:43 PM
  13. Pete The Penguin's Avatar
    I can't edit my posts in the app (latest version); is the option in the BlackBerry World version yet?

    Posted via CB10
    02-17-13 01:03 PM
  14. Pete The Penguin's Avatar
    Would love BlackBerry to ship this on the Z10 as standard - it's the best app available.

    Posted via CB10
    02-17-13 01:05 PM
  15. RAUB's Avatar
    I can't edit my posts in the app (latest version); is the option in the BlackBerry World version yet?

    Posted via CB10
    I have it. Post actions > Edit post

    Posted via CB10
    02-17-13 01:07 PM
  16. jasg999's Avatar
    For some reason my crackberry app won't load any new content. It just keeps refreshing. Can't sign in or out of the app. I've uninstalled and re-installed the app and doesn't fix the problem. Oddly when i use the browser to go to the crackberry website its not working also. All it say is Error-unable to connect. Any solutions?
    02-17-13 01:33 PM
  17. dejanh's Avatar
    I'm running into the same no-refresh problem. Going to the account section I cannot sign in or out, same as the poster above. If I enable WiFi everything works again, however, this is not related to my data. I have data in other applications when CB app is giving me problems. In fact, everything else is working perfectly fine. Only the CB app is acting up when not on WiFi.

    Update: Yep. definitely everything works if WiFi is enabled. As soon as WiFi is disabled no dice. Every other app, including mobile browser, maps, email, chat, other data apps, speedtest (online), etc. works just fine without WiFi. Therefore not a connection problem. Definitely just a CB10 app problem.
    02-17-13 02:23 PM
  18. Elite1's Avatar
    I'm running into the same no-refresh problem. Going to the account section I cannot sign in or out, same as the poster above. If I enable WiFi everything works again, however, this is not related to my data. I have data in other applications when CB app is giving me problems. In fact, everything else is working perfectly fine. Only the CB app is acting up when not on WiFi.

    Update: Yep. definitely everything works if WiFi is enabled. As soon as WiFi is disabled no dice. Every other app, including mobile browser, maps, email, chat, other data apps, speedtest (online), etc. works just fine without WiFi. Therefore not a connection problem. Definitely just a CB10 app problem.
    Oddly in comments to front page article on v1.1, Kevin responds to someone with opposite solution, i.e. to turn off wifi.

    Perhaps toggling wifi on/off might help...?

    Hopefully they fix this soon! I'd rather have 1.0 back and give up ability to edit posts. This is just frustrating.

    I have complete faith that someone is working on it right now, however. Growing pains!

    Posted from my Z10 with my CB10 app
    02-17-13 04:00 PM
  19. Elite1's Avatar
    I can't edit my posts in the app (latest version); is the option in the BlackBerry World version yet?

    Posted via CB10
    I have it. Long-press a post of yours. In right side action bar, you should now see a pencil icon. That's the post editing icon.

    Posted from my Z10 with my CB10 app

    ***EDIT!***
    See below:



    Ta-daaaaaa!
    02-17-13 04:02 PM
  20. Pete The Penguin's Avatar
    I have it. Long-press a post of yours. In right side action bar, you should now see a pencil icon. That's the post editing icon.

    Posted from my Z10 with my CB10 app

    ***EDIT!***
    See below:

    http://i888.photobucket.com/albums/a...G_00000026.png

    Ta-daaaaaa!
    Nope, still can't edit my posts in the app.

    Posted via CB10
    02-17-13 05:15 PM
  21. Elite1's Avatar
    Nope, still can't edit my posts in the app.
    How bizarre. So you just don't have the pencil icon?

    You are updated to v1.1 though, right?

    If you can spare your Z10 for few minutes, try a reboot.

    Posted from my Z10 with my CB10 app
    02-17-13 06:06 PM
  22. neteng1000's Avatar
    Folks, I upgraded to V1.1 today and think I have hit a bug! Hard to explain but after launching the app, all threads show as read (non bolded), and the option to "reply" or "reply with quotes" does not appear in the list of options. I have have also discoverd two temp solutions to the issue.

    1) Reboot device
    2) Go into settings and hit save under your profile setting.

    At this point, everthing comes back to normal and the options to reply to thread re-appear. They are there the entire time until I close the app and re launch it. Once it is re launched, the issue re appears. Then I have to use one of the following methods to recover.

    CB Team....any thoughts??
    02-17-13 07:59 PM
  23. Marcus Adolfsson's Avatar
    Can you try deleting the app and re downloading it? I am wondering if it is a cookie corruption issue.

    Posted via CB10
    02-17-13 08:41 PM
  24. Elite1's Avatar
    Can you try deleting the app and re downloading it? I am wondering if it is a cookie corruption issue.

    Posted via CB10
    Hi Marcus,
    The issues sound fairly prevalent.

    If it helps, I'm on:
    Z10STL100-3/10.0.9.2372

    Il try your deleting suggestion, but let me know should we reboot device in between?

    Posted from my Z10 with my CB10 app
    02-17-13 09:40 PM
  25. Marcus Adolfsson's Avatar
    No just deleting it should be ok.
    02-17-13 11:17 PM
178 ... 2345678

Similar Threads

  1. CB 10 1.2 Issue Tracker
    By Marcus Adolfsson in forum CrackBerry Apps
    Replies: 95
    Last Post: 03-12-13, 03:39 PM
  2. CB10 Liking Posts Issue
    By tharrison4815 in forum CrackBerry Apps
    Replies: 6
    Last Post: 03-06-13, 01:14 PM
  3. CB10 1.1 Issue Tracker
    By Marcus Adolfsson in forum CrackBerry Apps
    Replies: 72
    Last Post: 03-06-13, 01:08 PM
  4. GPS Tracker issues
    By hydguy in forum BlackBerry Storm
    Replies: 3
    Last Post: 06-17-09, 03:30 PM
  5. GPS Tracker issues
    By hydguy in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-17-09, 03:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
";