Yesterday 02:27 AM
31 12
tools
  1. madh263362's Avatar
    Again it leads to me to use autoloader yesterday
    03-21-17 12:07 AM
  2. Segunfcb's Avatar
    Posted via CB10
    03-22-17 07:27 AM
  3. Segunfcb's Avatar
    Would you guys have had these problems if you upgraded your OSs OTA?

    Want to know if the autoloader is the cause of the problems

    Posted via CB10
    03-22-17 07:31 AM
  4. madh263362's Avatar
    It is advised to not upgrade, OTA/auto loader both are causing problems

    Z30STA100-2/10.3.3.2205
    03-22-17 09:20 AM
  5. nrns's Avatar
    My phone crashed again yesterday. The first time was in Feb, 10.3.3.2205 now I am on 10.3.3.2163. Settings screen went blank, battery got warm, unable to connect to WiFi, very slow mobile data connection, BB logo was missing, e-mail didn't come, many native and android apps crashed... it was all of sudden.

    Couldn't fix it unless I did autoload again. Ruined my day.

    This really s*cks!!!

    Posted via CB10
    Same here. Ruined my week. Didn't know what to do to solving this.
    Remember note app doesn't sync. Have to write down everything. Stuck on 4G (only data, no calls) for a entire day without bb logo and without connection (no email, no nothing). no wifi, lot of crashing apps.
    I'll autoload today to see.

    This really s*cks!!! (2)
    03-23-17 03:16 PM
  6. muindor's Avatar
    My phone crashed again yesterday. The first time was in Feb, 10.3.3.2205 now I am on 10.3.3.2163. Settings screen went blank, battery got warm, unable to connect to WiFi, very slow mobile data connection, BB logo was missing, e-mail didn't come, many native and android apps crashed... it was all of sudden.

    Couldn't fix it unless I did autoload again. Ruined my day.

    This really s*cks!!!

    Posted via CB10
    Exact same here three times within 4 weeks being on 10.3.3.2163.

    Three days ago I installed 10.3.3.2205, did the initial setup and then didn't touch my Z30 for 32 hours after. Now slowly setting it back up and noticed that device is still warmer than on 10.3.1. My Z30 is never cold again. PIM services are sucking battery quite a bit, with only one email account setup with contact sync.

    Will install one app per day to see if it all helps the settling in process.

    It's not very reliable anymore. Maybe blackberry copied the idea from Apple to slow devices down with new updates to bring people to buy their next new non innovative phone. BlackBerry wants us to pre order the KeyOne.

    Ah well, will stick with Z30 for now, I'll rather get nice and healthy dinners for the month.

    Posted via CB10
    Yesterday 02:27 AM
31 12

Similar Threads

  1. I sit here on my 2nd Passport......
    By Adam Rees in forum BlackBerry Classic
    Replies: 18
    Last Post: 01-04-17, 07:11 PM
  2. Anyone in India got an OTA update to 10.3.3?
    By Harsh_India in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 13
    Last Post: 12-26-16, 08:32 AM
  3. How to protect device while using 2G/3G/4G data Service?
    By Mandar Khire in forum BlackBerry Leap
    Replies: 5
    Last Post: 12-23-16, 09:57 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 12-22-16, 08:45 AM
  5. does bb services use a lot of battery?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-22-16, 02:39 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD