Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 6 of 6
  1. 5parkey's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    157 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default Vodafone UK 10.2.1 update

    I've been reading on threads that vodafone UK hasn't updated software for the UK market for the z10

    I've just been on their website and can't see any z10 phones in store there was before does this mean NO update ?
    Z10 in UK
  2. SteveLawUK's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    159 Posts
    #2  

    Default

    I would hope not. Regardless of what is on offer now they still have customers with Z10s. I started a new 2 year contract for a "nearly new" Z10 (returned within the 7 day window) only this month. I would hate to think they were no longer supporting it and I might kick off if that were true.

    Mind you I'm running a leak so not too worried about the update specifically.

    Z10 | STL100-2 | 10.2.1.1925
  3. sinlessearth's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    571 Posts
    Global Posts
    679 Global Posts
    #3  

    Default

    Seen this on intomobile. Look at the pic. Maybe it applies to uk as well.
    http://m.intomobile.com/2014/01/31/s...e-coming-soon/

    Blasted through cyberspace with my BlackBerry Z10.
  4. 5parkey's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    157 Posts
    Thread AuthorThread Author   #4  

    Default

    I also have the update from EE UK as my z10 is unlocked

    Quote Originally Posted by SteveLawUK View Post
    I would hope not. Regardless of what is on offer now they still have customers with Z10s. I started a new 2 year contract for a "nearly new" Z10 (returned within the 7 day window) only this month. I would hate to think they were no longer supporting it and I might kick off if that were true.

    Mind you I'm running a leak so not too worried about the update specifically.

    Z10 | STL100-2 | 10.2.1.1925
    Z10 in UK
  5. mainman1303's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    308 Posts
    Global Posts
    311 Global Posts
    #5  

    Default

    I didn't bother to wait for Vodafone UK...I jus loaded the OS via sachesi...think I used the O2 update. Can't believe they are so late to the game this time, they are usually one of the first...

    Been using it since Tues and its been fine...loving the new features..!

    Posted via CB10
  6. P1nkm00's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    9 Posts
    #6  

    Default

    Still waiting.....

    Posted via CB10

Similar Threads

  1. FM radio not found after installing 10.2
    By Hany bahy Bahy in forum BlackBerry Q10
    Replies: 29
    Last Post: 02-27-2014, 11:44 PM
  2. Replies: 16
    Last Post: 02-13-2014, 01:20 PM
  3. issue with bridge to playbook since 10.2.1 update
    By tkgafs in forum BlackBerry Z10
    Replies: 12
    Last Post: 02-01-2014, 10:27 PM
  4. SOFTWARE UPDATE!!!! What would you do?
    By 512high in forum BlackBerry Z30
    Replies: 9
    Last Post: 01-31-2014, 10:32 AM
  5. Wind Mobile Canada 10.2.1 Update
    By heyitscarter in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 01-31-2014, 07:19 AM

Posting Permissions