1. idon12no's Avatar
    Two people I work with have iPhone 5s. I tried sending them a text with a picture several times over a couple days and they didn't receive the text. They do receive regular texts from me. I sent the same picture to another BlackBerry and to an android phone without a problem. I'm using the .1055 leak. Anyone else notice this problem?

    Posted via CB10
    12-23-13 02:47 PM
  2. Carmels's Avatar
    Doesn't sound like it's your problem if two other phones including a different platform in Android can get the text messages.

    Posted via CB10
    12-23-13 03:26 PM
  3. adjdudley21's Avatar
    Two people I work with have iPhone 5s. I tried sending them a text with a picture several times over a couple days and they didn't receive the text. They do receive regular texts from me. I sent the same picture to another BlackBerry and to an android phone without a problem. I'm using the .1055 leak. Anyone else notice this problem?

    Posted via CB10
    shouldn't send those pictures to work people anyway…loll jk

    Umm i would say check the settings…. But have u ever owned a iPhone with iMessage ?
    12-23-13 03:30 PM
  4. dalight13's Avatar
    .1055 has a mms issue... it's been reported... has something to do withh wiping after the leak installation!

    Posted from my Q10 with only 1GB of RAM
    12-23-13 03:32 PM
  5. idon12no's Avatar
    @ dalight: an issue with iPhone only?

    Posted via CB10
    12-23-13 03:38 PM
  6. idon12no's Avatar
    I found a twist in this story. IPhone will receive a picture text if I share the photo from the pictures app, but not if I create a text in the hub and attach a picture to it. What's up with that?


    Posted via CB10
    12-23-13 05:02 PM
  7. BB30000's Avatar
    Had this issue for 3+ years, always assumed it was a carrier to carrier issue. Only Iphones seem to be the issue.

    Via The BlackBerry Z10 Experience.
    12-23-13 05:12 PM
  8. dalight13's Avatar
    @ dalight: an issue with iPhone only?

    Posted via CB10
    My bad didn't read your post correctly... just read about mms and 1055 so I figured... sorry!

    Posted from my Q10 with only 1GB of RAM
    12-23-13 05:43 PM
  9. scrannel's Avatar
    Your two colleagues aren't on AT&T are they? I'm on t-mo and, when I was running Android, always had off and on trouble sending mms to my son's iPhone on AT&T. Finally he called AT&T and issue ended.
    12-23-13 07:12 PM

Similar Threads

  1. Long Time iPhone User Review of the Z10 After 1 Month...
    By webosdropout in forum Device Reviews
    Replies: 12
    Last Post: 03-09-14, 04:06 PM
  2. Anyone with correct birthdays using exchange?
    By buu511 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 6
    Last Post: 12-23-13, 04:09 PM
  3. Quickly print your BlackBerry photos at Walgreens with Printicular
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 12-23-13, 10:50 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 12-23-13, 08:47 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD