Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 48
Like Tree2Likes
  1. ralfyguy's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    3,091 Posts
    Global Posts
    3,092 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default Sensors messing up again

    Remember that sensors issue a couple of weeks ago, and BlackBerry admitted something about corrupt server data for sensor calibration?
    It just happened to me again. Same thing. Had to reboot to get everything working again. Anyone else?

    Posted via CB10
  2. JamesDee55's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    264 Posts
    #2  

    Default

    Nope. Quick check is to open the compass and all is good here

    Posted via CB10
  3. mjh061088's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    7 Posts
    #3  

    Default

    I'm having the same problem on my z30.

    Posted via CB10
  4. ralfyguy's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    3,091 Posts
    Global Posts
    3,092 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #4  

    Default

    Well mine didn't go into landscape and light sensor didn't work either. So I rebooted and it worked. Opened Be Weather Pro and it stopped working exactly like it did a while back
    So I turned location services off for now.
    I bet this is the same problem again.

    Posted via CB10
  5. mattwharmby's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    3 Posts
    #5  

    Default

    Same issue here on my Z10!

    Posted via CB10
  6. skycor's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    20 Posts
    #6  

    Default

    Same problem, no rotation, Z10 on Bell

    Posted via CB10
  7. ralfyguy's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    3,091 Posts
    Global Posts
    3,092 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #7  

    Default

    That is just plain hideous that this impacts the usability of our phones that much.
    This is beyond ridiculous!

    Posted via CB10
  8. JamesDee55's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    264 Posts
    #8  

    Default

    Rotation works fine on
    my Z10

    Posted via CB10
  9. BGun's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #9  

    Default

    Same for me. BBVE reports proximity, light and orientation sensors not supported. Also, flip case doesn't put my z10 to sleep. Reboot corrects but then it goes bad again a few minutes later.

    Posted via CB10
  10. jelle_57's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    70 Posts
    #10  

    Default

    Same here on z10 with 10.2.0.429

    Posted via CB10
  11. degsi123's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    271 Posts
    Global Posts
    272 Global Posts
    #11  

    Default

    Same here on my z10 on EE UK, good job I love this phone

    Posted via CB10
  12. degsi123's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    271 Posts
    Global Posts
    272 Global Posts
    #12  

    Default

    Rebooted it, put it right for about 10 mins. Sensor not working

    Posted via CB10
  13. DoryGuy's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    16 Posts
    #13  

    Default Sensor tests fail as well.

    Z10 10.2.0.1803... did a hard reboot works... for now.
  14. DoryGuy's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    16 Posts
    #14  

    Default

    Orientation just failed again.... BBRY fix this!
  15. BBQ8's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    #15  

    Default

    Same issue here, off-and-on for about the last hour.
  16. potatoguy's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    589 Posts
    Global Posts
    592 Global Posts
    #16  

    Default

    just checked mine, everything is good here on the east coast.
  17. Marko M1's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    401 Posts
    #17  

    Default

    I had problem with my GPS last evening (24 hours ago), it displayed my location some 3500km off, but every time in same exact location, Abu Dhabi. After few hours it worked fine.
    Blackberry 8100 -> 9700 -> 9900 -> Z10 STL100-2 + Nokia E71
    Somebody asked you bribe? Report them anonymously on BribeSpot.com
  18. Icarus3000's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    600 Posts
    #18  

    Default

    I had this problem last time on my Z10 with Rogers, but so far everything is working fine today.
  19. m_warden1's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    86 Posts
    #19  

    Default

    Mine has gone to hell again. Very frustrating. Restarting does kit even give me the 10 minutes of working like it did last time.

    Posted via CB10
  20. cbvinh's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,063 Posts
    #20  

    Default

    Tested sensors using BlackBerry Virtual Expert (BBVE)
    Z10 STL100-3 OS 10.1.0.4780 (T-Mobile USA 10.1.0.4200 bundle)

    No issues.
  21. jelle_57's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    70 Posts
    #21  

    Default

    Seems to do it when gps is used, for example in bb weather app. Restart worked, until I started the app en gps info was required

    Posted via CB10
  22. ralfyguy's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    3,091 Posts
    Global Posts
    3,092 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #22  

    Default

    Quote Originally Posted by jelle_57 View Post
    Seems to do it when gps is used, for example in bb weather app. Restart worked, until I started the app en gps info was required

    Posted via CB10
    Yes, that is correct. Anything that needs the GPS. I rebooted mine, turned off Location Services and hasn't acted up since. Turn them back on and it screws up again until reboot. Pathetic...

    Posted via CB10
  23. DoryGuy's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    16 Posts
    #23  

    Default

    Just tested my Z10... the BBVE passed, then I ran the compass which worked for 10 seconds then froze. ran the BBVE and now I get "not supported" for the proximity test... ie failing the tests. Will reboot and shut the Location services off until BBRY posts a fix. (10.2.0.1803)
  24. knighty2112's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,091 Posts
    Global Posts
    1,109 Global Posts
    #24  

    Default

    Going fine still on my Z10 on O2 in the UK. No issues here as far as I can see.

    Whoosh! Z10 in action!
  25. ice_10's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    49 Posts
    #25  

    Default

    Same issue is back again for me. How frustrating!

    Posted via CB10
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Sensor problem, again
    By mjh061088 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 96
    Last Post: 12-24-2013, 11:35 AM
  2. OverDrive Media Console Doesn't Wake Up
    By trainzer in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 1
    Last Post: 12-18-2013, 09:27 AM
  3. BBM is hooking you up with great prizes. 4500$!!
    By BerryWizard in forum General BBM Chat
    Replies: 6
    Last Post: 12-18-2013, 07:42 AM
  4. i give up
    By rjgti in forum BlackBerry Z10
    Replies: 15
    Last Post: 12-18-2013, 12:05 AM
  5. Accounts won't load up
    By datoni in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 12-17-2013, 07:38 PM

Posting Permissions