Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 20 of 20
Like Tree3Likes
  • 2 Post By BLu
  • 1 Post By nike.stars
  1. nospherato's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    60 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default No Update for STL100-2?

    Hi,
    well since Germany release was delayed to march, I got my z10 shipped from UK.
    (Unlocked device STL100-2)
    After now reading stuff about the new official update I tried to get it too..

    So I first checked OTA: Nothing.

    Tried the webupdate: Phone got wiped and installed again:
    Software Version: 10.0.10.32
    OS: 10.0.10.261
    Build: 426597
    Flash Player: 11.1.121.106
    Air: 3.1.0.106
    ...
    WebKit: 10.0.10.65
    Browser: 10.0.10.281

    Tried via BB Link: Same stuff.
    (Every step was tried once with a sim and once without).

    What am I doing wrong?
  2. ivorberry's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    29 Posts
    #2  

    Default

    I have same issue . UK unlocked phone. my phone is on software release 10.0.09.348 , with THREE sim card. OTA just reports i have latest version. Tried blackberry link, it comes up with message ! reset device , then no visible sign it is doing anything - or option to cancel... Is this actually about to install the latest version for me. I looks as if you have a later version than i have
  3. bimbam11's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    20 Posts
    #3  

    Default

    Einfach eine Vodafone-SIM rein (muß nicht mal aktiviert sein, kann auch PrePaid sein) und in den Einstellungen auf Softwareaktualisierung gehen, sollte umgehend das Update auf 10.0.10.90 angeboten werden.
    Put a Vodafone-SIM in the Z10 and an update to 10.0.10.90 should be offered.
  4. jamesbondOO7's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,215 Posts
    #4  

    Default

    What is a Web update?

    Posted via CB10
    8800>9000>9700>9900>Z10>Q10

    PlayBook
  5. Bold_until_Hybrid_Comes's Avatar
    Waterloo's Finest

    Posts
    5,606 Posts
    Global Posts
    5,635 Global Posts
    #5  

    Default

    In Dezember, Ich habe mit mein unlocked Rogers 9900 von Kanada ein Prepaid Vodafone -SIM rein und das neueste Vodafone software OS war gesendete um mich.

    Das ist auch bestimmt mit ein unlocked Z10 von UK wenn ein Vodafone-DE SIM ist drin.


    Put in a Vodafone Germany SIM!
  6. mousse04's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    62 Posts
    Global Posts
    77 Global Posts
    #6  

    Default

    Same here in France
  7. BLu
    BLu is offline
    BLu's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    590 Posts
    Global Posts
    653 Global Posts
    #7  

    Default

    Quote Originally Posted by ivorberry View Post
    I have same issue . UK unlocked phone. my phone is on software release 10.0.09.348 , with THREE sim card. OTA just reports i have latest version. Tried blackberry link, it comes up with message ! reset device , then no visible sign it is doing anything - or option to cancel... Is this actually about to install the latest version for me. I looks as if you have a later version than i have
    Hi, I have an unlocked Z10 running on Three too.
    To get the update just pick up a Vodafone payg sim, and get it that way. Three support told me on Twitter that they have no current plans to roll out this version.
    Works faultlessly this way though.

    Posted via CB10
  8. belfastdispatcher's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    13,819 Posts
    PIN
    27F48177
    #8  

    Default

    I got my update on Vodafone, phone was unlocked as I got it at the launch.
  9. nospherato's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    60 Posts
    Thread AuthorThread Author   #9  

    Default

    I really don't get it why I should need a vodafone sim?!
    When I start the phone withour any sim, shouldn't it get the newest OS version available @bb?
  10. nike.stars's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    89 Posts
    #10  

    Default

    Quote Originally Posted by nospherato View Post
    I really don't get it why I should need a vodafone sim?!
    When I start the phone withour any sim, shouldn't it get the newest OS version available @bb?
    it's because the update is tied to the operator and the BB type they want to support (STL100-1/2/3).

    So if you put the "wrong" operator simcard and the wrong BB type, you won't get the update you're supposed to.

    hopefully BBRY will change this metod in the future
  11. sris's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    155 Posts
    Global Posts
    160 Global Posts
    #11  

    Default

    I have a STL100-1 running on O2 Germany. No luck here, i guess they wont release an update ever because its either going to be STL100-2 or STL100-3 thats going to be released here.

    BlackBerry must start releasing updates directly for unlocked phones. Its no way fair to provide them through carrier.
    8900--> S2 (Not Galaxy S2) --> 9780 ---> 9900 (couldn't resist) --> Galaxy Nexus---> BB Z10 ----> BB Z30
  12. belfastdispatcher's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    13,819 Posts
    PIN
    27F48177
    #12  

    Default

    Quote Originally Posted by nospherato View Post
    I really don't get it why I should need a vodafone sim?!
    When I start the phone withour any sim, shouldn't it get the newest OS version available @bb?
    Vodafone UK has no LTE yet so the update removes or disables LTE completely, a general update would probably leave it on unnecessarily.
  13. sris's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    155 Posts
    Global Posts
    160 Global Posts
    #13  

    Default

    Quote Originally Posted by belfastdispatcher View Post
    I got my update on Vodafone, phone was unlocked as I got it at the launch.
    Which model do you have ?

    I tried STL100-1 with vodafone.de sim , again no luck.
    8900--> S2 (Not Galaxy S2) --> 9780 ---> 9900 (couldn't resist) --> Galaxy Nexus---> BB Z10 ----> BB Z30
  14. belfastdispatcher's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    13,819 Posts
    PIN
    27F48177
    #14  

    Default

    Quote Originally Posted by sris View Post
    Which model do you have ?

    I tried STL100-1 with vodafone.de sim , again no luck.
    STL100-2
  15. schwarze Pest's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    86 Posts
    #15  

    Default

    Meiner Meinung nach hat das STL100-1 keine CE und darf demnach nicht in der EU vertrieben werden. Demnach glaube ich nicht, dass du ein Update für das Phone bekommen wirst.

    Für das STL100-2 ist die 10.0.10.90 von Vodafone die richtige Version. Ich nutze es im Netz von O2 und habe keine Probleme. (Aber eine top Akkulaufzeit: heute 5:00 vom Strom und jetzt trotz einiger Telefonate, BBm Mails Photos Videos und Surven immer noch 65%)
  16. theslick's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    #16  

    Default

    if a person is outside UK and does't have Vodafone simcard .. that's mean we can't get the update anyway ?
  17. daquiksta's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    19 Posts
    #17  

    Default

    Same **** in France with my STL100-2. Impossible to get the update
  18. talal55's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    176 Posts
    PIN
    2884E3DC-286CF512
    #18  

    Default

    Is't 10.0.10.261 the latest for STL100-2 ??
  19. mousse04's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    62 Posts
    Global Posts
    77 Global Posts
    #19  

    Default

    Quote Originally Posted by daquiksta View Post
    Same **** in France with my STL100-2. Impossible to get the update
    Which opetator?
  20. sportline's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,109 Posts
    #20  

    Default

    STL002 telkomsel indonesia. still no update from february 6th but the phone just launched march 4th and due for sale march 15th..so wait is there!!!
    battery get worse every day, switch to lumia 820 whilst waiting for an update

Similar Threads

  1. Still no update for 9780, RIM be ashemed!!
    By albertinik in forum BlackBerry Bold 9780
    Replies: 16
    Last Post: 07-04-2011, 06:01 PM
  2. no updates for 8530
    By gogotelz in forum BlackBerry Curve 85xx
    Replies: 1
    Last Post: 11-11-2010, 02:36 PM
  3. No update for StormSlider
    By davidasc22 in forum BlackBerry Torch 9800
    Replies: 1
    Last Post: 09-21-2010, 03:17 PM
  4. Problems updating...showing me there is no update for my device
    By thug4life in forum BlackBerry Tour 9630
    Replies: 10
    Last Post: 10-06-2009, 05:23 AM
  5. No update for you! ... and me
    By notabun in forum BlackBerry Storm
    Replies: 53
    Last Post: 10-04-2008, 03:27 AM

Posting Permissions