Results 1 to 10 of 10
  1. timmy t's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,311 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default No notification sounds

    I don't seem to be getting any notification sounds. Am I doing something wrong or is there an OS defect.
  2. karanveer's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    240 Posts
    PIN
    26713A5C
    #2  

    Default

    OS issue. Restart and you will be back in business

    Posted using CrackBerry App on BB10
  3. stevedefrel's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    19 Posts
    PIN
    26BB5488
    #3  

    Default

    Mine does the same thing... argh
    Have a nice day.
  4. slade632's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    193 Posts
    #4  

    Default

    Had the same problem... just needed a restart

    Posted using CrackBerry App on BB10
  5. costas1966's Avatar
    Banned

    Posts
    1,094 Posts
    Global Posts
    1,098 Global Posts
    #5  

    Default

    It appears as though it has to do mainly with BT connections, after they have disconnected from BT devices.

    I've had it as well.
  6. timmy t's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,311 Posts
    Thread AuthorThread Author   #6  

    Default

    Rebooted and now have sound. Thanks.
  7. Bigbacala's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    219 Posts
    #7  

    Default

    I have had it with and without using BT.
    I always set my phone to vibrate when I get to work.
    When I want to turn sounds on again at lunch hour, I notice that it doesn't work.
    Its gotten to the point that I will send myself a text to see if it is working.
    If it is not, then I have to shut off and turn on my phone again, and that fixes the issue.
    Why is an OS update taking so long?
  8. mtbdave's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    120 Posts
    #8  

    Default

    Mine is doing the same thing.. driving me crazy..
  9. PatricPoulin's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    34 Posts
    #9  

    Default

    Yep I've noticed it with Bluetooth as well. Seems to happen sometimes after Ive had my Z10 connected to my car. It happened today and I noticed hitting the volume keys on the side showed that the volume was locked. Turned Bluetooth off and my volume became unlocked
  10. tbkfan's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    357 Posts
    Global Posts
    363 Global Posts
    #10  

    Default

    More discussion of this topic can be found at

    Notifications not working

    Posted using CrackBerry App on BB10

Similar Threads

  1. No Notification Sounds Work
    By Macavity in forum BlackBerry Tour 9630
    Replies: 2
    Last Post: 06-27-2010, 07:22 PM
  2. No Notification, LED or Sound w/ Visual VM
    By bothfly in forum BlackBerry Bold 9000
    Replies: 0
    Last Post: 12-06-2008, 01:01 PM
  3. No Email Sound Notification for 8330
    By cnc837 in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 3
    Last Post: 07-14-2008, 06:33 PM
  4. No Email Notification Sound
    By rockigirl in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 7
    Last Post: 07-14-2008, 01:16 PM
  5. No BES Email Notification sound
    By kizerblade in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 2
    Last Post: 06-04-2008, 08:25 PM

Posting Permissions