Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 21 of 21
  1. Loopo's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    15 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default Manually Upgrade Z10 OS?

    Hello,

    I'm on Z10 version 10.0.10.32 and as i heard, i won't be able to install Whatsapp on that version.
    When i try to upgrade, it says i already have last version.

    Is there a way to upgrade it manually as we could do with OS 6 and OS 7 ?

    Thank you
  2. H4zN's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    820 Posts
    #2  
    Phone BlackBerry Z10 Ferrari Red Limited Edition (speading BB10 love at bro's place) & BlackBerry Q10 White (standby for clubbin') & BlackBerry Z30 Black (in hibernation mode) & Blackberry Q5 Black (spreading BB10 awesomeness @ best friend) & BlackBerry Passport Black (daily driver)

    Follow me on Twitter @H4zNK4zM for more BlackBerry love!
  3. Skateman1972's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    286 Posts
    #3  

    Default

    Connect your Z10 to Link and try the Reload device software. I am upgraded to 10.0.10.960. The device settings option using 3G of Wifi told me the device was up to date. PS i suggest to make a backup of your device before you update your device. Good Luck!
  4. Loopo's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    15 Posts
    Thread AuthorThread Author   #4  

    Default

    thank you, i'm gonna try it
  5. Skateman1972's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    286 Posts
    #5  

    Default

    I mean 10.0.10.690 instead of 10.0.10.960 sorry.... :-)
  6. sciack's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    50 Posts
    #6  

    Default

    Loopo did you succeed?

    Posted via CB10
  7. Loopo's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    15 Posts
    Thread AuthorThread Author   #7  

    Default

    No, it keeps on installing same version 10.0.10.32
    i tried the 2 ways and also tried without any sim card, same thing
    i can't believe there is no real way to force updrage ?!?
  8. Loopo's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    15 Posts
    Thread AuthorThread Author   #8  

    Default

    no idea how to upgrade ?
  9. H4zN's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    820 Posts
    #9  
    Phone BlackBerry Z10 Ferrari Red Limited Edition (speading BB10 love at bro's place) & BlackBerry Q10 White (standby for clubbin') & BlackBerry Z30 Black (in hibernation mode) & Blackberry Q5 Black (spreading BB10 awesomeness @ best friend) & BlackBerry Passport Black (daily driver)

    Follow me on Twitter @H4zNK4zM for more BlackBerry love!
  10. Lizzo69's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    8 Posts
    #10  

    Default

    Here in Trinidad i can't update either... stl100-1
  11. QuantumQnx's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    303 Posts
    Global Posts
    305 Global Posts
    #11  

    Default

    Quote Originally Posted by Loopo View Post
    No, it keeps on installing same version 10.0.10.32
    i tried the 2 ways and also tried without any sim card, same thing
    i can't believe there is no real way to force updrage ?!?
    Find out if there is another carrier that has the latest version then pop in their sim card. Sim card does not need to be active but it will only work for an unlocked phone.

    The other thing you should do is call your carrier and yell at them for not pushing latest updates.

    Posted via CB10
  12. q3rista's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    41 Posts
    #12  

    Default

    Do you mind using the offline or leaked versions,? I tried several ways but i cannot get the update properly. Finally i got the solution from bbvietnam forum, to use the autoload file and push it into my z10.

    Worked like a charm, and i also got whatsapp available immediately after the update. Here is the link, hope it helps : http://bbvietnam.com/forum/he-dieu-h...10-t24186.html

    Pm me if you need any assistance.

    Posted via CB10
  13. Loopo's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    15 Posts
    Thread AuthorThread Author   #13  

    Default

    i tested with and without sim card, uninstalled and reinstalled BB Link, it still says 10.0.10.32 is the last version..

    what can i do ?
  14. Superfly_FR's Avatar

    Posts
    10,022 Posts
    Global Posts
    10,041 Global Posts
    PIN
    Hey, what did you expect ?
    #14  

    Default

    I've tried all the methods given by CB (I'm STL100-2, in France) and had no luck, with or without the SIM inserted.
    Only way I found was to grab an O2 UK SIM wile I was in transit in Heathrow. Back home, I had instant OTA update.

    So I'll suggest you check what Networks have launched the update already then grab any off-contract SIM (mine was a 10 value) and ... here you go. Hopefully this would be one of your country carrier ... unless you're lucky enough to travel

    P.S: you don't even have to activate the SIM.
    Join my BBM Channel : C00035FA6
    "I speak English like a Spanish Cow"
    I'm a StockBerrian, proudly holding 50 150 250 400 550 1000 BlackBerry shares
  15. Loopo's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    15 Posts
    Thread AuthorThread Author   #15  

    Default

    yes, i'm in France too (on SFR) and people who are on Bouygues are allowed to update...
  16. Pistooli's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    166 Posts
    Global Posts
    191 Global Posts
    #16  

    Default

    I have not got the update from my provider, so while visiting Poland, I got a prepaid Orange sim for 5 EUR and got the 10.0.10.80 upgrade after booting with it.
    STL100-1

    Posted via CB10 from Z10
  17. dbarz's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    31 Posts
    #17  

    Default

    Hey, I'm in Trinidad, I used an A T&T sim card to get my update

    posted via the CB app on my Z10
  18. omercan7's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    75 Posts
    PIN
    PM me..
    #18  

    Default

    Quote Originally Posted by dbarz View Post
    Hey, I'm in Trinidad, I used an A T&T sim card to get my update

    posted via the CB app on my Z10
    What's your model number? STL001?

    Posted via CB10
    Twitter: @omercii
  19. Sator's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    1,551 Posts
    #19  

    Default

    Quote Originally Posted by ttpimpin View Post
    Here in Trinidad i can't update either... stl100-1
    Here you go:

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
  20. abuhurairah13's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    7 Posts
    Global Posts
    13 Global Posts
    #20  

    Default

    I solved my update problem with optus sim. Mine is stl100-2 from malaysia. Trouble is, the official model brought by the carriers here are all stl100-1 (stl100-2 will come along later they say).

    Grab urself any sim from carrier that has got the updates and u are good to go.

    Posted via CB10
  21. omercan7's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    75 Posts
    PIN
    PM me..
    #21  

    Default

    My model number is still001 and my os is 10.0.0.82. It is latest update for stl001. But I want to update it to At&t 10.0.0.88. When I put Att sim to my zed10 my device says your device up-to-date. How can I receive 10.0.0.88?

    Posted via CB10
    Twitter: @omercii

Similar Threads

  1. Replies: 38
    Last Post: 01-23-2010, 12:01 PM
  2. Upgrading the OS
    By OutfieldJack in forum BlackBerry 8830 WE
    Replies: 8
    Last Post: 01-16-2008, 05:08 PM
  3. Will I have to reconfigure all my settings/email after I upgrade the OS?
    By GadgetGuru72 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 01-04-2008, 08:40 PM
  4. How to upgrade the OS?
    By itomica21 in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 2
    Last Post: 11-27-2007, 03:23 PM
  5. Upgrade 8703e OS to 4.2 from 4.1
    By PierreC in forum BlackBerry 87xx Series
    Replies: 4
    Last Post: 08-28-2007, 07:47 AM

Posting Permissions