1. Scott Wilcox's Avatar
    I updated my z10 to 10.2.1 on the TELUS network at the end of January, and since then cannot get music to stream via bluetooth to either my car or big jambox. Oddly enough, my phone pairs to my car's bluetooth, but music just comes out of the z10 speaker, even though it is connected.

    Everything worked as normal before the 10.2.1 update, same issue with my wife's Z10: no audio after update.

    It's been almost a month now, is there a fix in the works?

    Scott Wilcox,
    Edmonton, AB

    Posted via CB10
    02-24-14 06:26 PM
  2. rebroker2009's Avatar
    I would remove it, reboot, then re-install and should work again

    Q10 with Telus on 10.2.1.2141
    02-24-14 06:28 PM
  3. Scott Wilcox's Avatar
    I did remove and reinstall, but not reboot in between.

    I'll give it a try later today.

    Posted via CB10
    02-24-14 06:31 PM
  4. frfghtr's Avatar
    Audio streaming on?

    Bluetooth audio not working after 10.2.1 update-img_20140224_191900.png

    Posted via CB10
    02-24-14 07:20 PM
  5. Scott Wilcox's Avatar
    It worked! Thanks for the suggestion, both Z10s are now working with audio devices.

    I appreciate the quick responses!

    Scott

    Posted via CB10
    02-24-14 10:48 PM

Similar Threads

  1. Will the Z30 work with the new 128GB Sandisk SD card?
    By npunk42 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 7
    Last Post: 09-09-14, 04:55 PM
  2. To Q10 or not Q10- Need some buying advice
    By Andreas Uberman Z in forum Introductions
    Replies: 21
    Last Post: 03-09-14, 10:03 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 02-24-14, 07:11 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD