Results 1 to 3 of 3
  1. Fred67's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    5 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default BB10/Playbook Pairing

    My Z10 soes not pair with my playbook, it will pair for a short time but there is nothing in the bridge folder, and then it will loose the pairing option all together. Does anyone else have this problem?
  2. blue quill's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    85 Posts
    #2  

    Default

    Sorry Fred,
    Bridge seem to work just fine for me.
    Don't know what to tell you...
  3. Tony2255's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    603 Posts
    Global Posts
    793 Global Posts
    #3  

    Default

    Quote Originally Posted by Fred67 View Post
    My Z10 soes not pair with my playbook, it will pair for a short time but there is nothing in the bridge folder, and then it will loose the pairing option all together. Does anyone else have this problem?
    They have removed the bridge as we knew it so now there's only Internet access, files access, and remote control. It says in the document in the bridge folder Try resting your bridge again to see if that will fix your disconnect issue Hope that makes

Similar Threads

  1. Replies: 28
    Last Post: 05-12-2011, 06:16 PM
  2. Ponyt and Playbook Pairing
    By robtanz in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 6
    Last Post: 05-05-2011, 09:01 AM
  3. Playbook Pairing with a DROID
    By PANTHERGM in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 1
    Last Post: 04-21-2011, 10:25 AM
  4. will Playbook pair with phones running OS5?
    By CSI Guy in forum BlackBerry OS 5 & 4.x
    Replies: 13
    Last Post: 12-06-2010, 02:29 PM
  5. will Playbook pair with phones running OS5?
    By CSI Guy in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 13
    Last Post: 12-06-2010, 02:29 PM

Posting Permissions