Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 26 to 50 of 56
Like Tree1Likes
  1. BlackberryCodeSource's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    465 Posts
    #26  

    Default re unlocking 9350 9360 BlackberryCodeSource

    Hi,

    if you need to unlock it instantly we can help

    you can order from us and use coupon code crackberry to get the code for $7.5

    Also if you're not in a rush you can call your network and request the unlock code from them
    if you meet the requirements for a free code they will provide you with one,

    if not, then you can order from us or any of the other great unlockers here in Crackberry

    Cheers
    BlackberryCodeSource.com

    Current Phones Z30, Q10, iP5S, Samsung GNote 3, HTC One M8!

    Can't wait for the one and only game changing......... BB Passport !!!!!
  2. HenryYOW's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    #27  

    Default

    When you follow the Advanced System Settings > SIM Card you get a screen "Identity and Associations" starts with just ID and Phone numbers. Entering mepd + enter changes this to show "Personalization" and the five lines

    I had to then use
    ALT-MEPE (i.e. .2@2)

    to get the unlock prompt and the code was accepted.

    (Now my Network shows "inactive" which means unlocked)
  3. Simon Brown1's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #28  

    Default Unlock my Curve 9360

    Hi there,

    I just moved to Southg Africa from UK and when inserted my MTN sim card into the phone it asks for my MEP code.

    Would you be able to provide this for me?
    Model: Blackberry Curve 9360


    I hope you can help

    Many thanks

    Simon Brown
    Last edited by naviwilliams; 05-07-2013 at 06:07 AM. Reason: removed IMEI and email address
  4. CarrierUnlock's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    3,297 Posts
    Global Posts
    3,490 Global Posts
    #29  

    Default How to Unlock Blackberry Curve 9350 & 9360 with Unlock Code

    Quote Originally Posted by Simon Brown1 View Post
    Hi there,

    I just moved to Southg Africa from UK and when inserted my MTN sim card into the phone it asks for my MEP code.

    Would you be able to provide this for me?
    Model: Blackberry Curve 9360


    I hope you can help

    Many thanks

    Simon Brown
    Purchase a code or contact the original carrier.
  5. Yuelnoix's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #30  

    Default

    Hi to all, and first of all thanks in advance for everything!

    I have been trying to unlock my bb9360, i already got the imei, mep(nck)[got this code using the code calc by y3kt v1.6), and already managed to input it, and it displayed the code acepted, but i still cant get my network to work, it display an SOS in red letters in the main window top right, i went to the SIM info and it displayed this:
    Sim..........................disabled
    network...................inactive
    network subset..........disabled
    service provider ..........disabled
    corprate.....................disabled
    phone number:
    unknown number
  6. Jonk717's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #31  

    Default No location for "unlock" code

    Holding alt + MEP2 doesn't bring up another menu. Already bought the unlock code...now what?

    Also - MEP4, MEPD, MEPE don't work either.
  7. phumlani dlamini's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #32  

    Default network codes

    hi there,
    this is my very first time in threads, so be patient with me .
    i would like to know if you can give me the network unlocking codes for the BB 9360 or provide any alternative for the "no service" message in the network section.

    thanks
  8. Jed Caldo's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    #33  

    Default pa help nman po mgunlocked ng blackberry 9220

    pin: 2a8c3ea0
    Last edited by naviwilliams; 05-07-2013 at 06:08 AM. Reason: removed IMEI
  9. habs7979's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #34  

    Default

    I'm trying to unlock my curve 9360 from Rogers need network mep code can anyone help????
    Last edited by habs7979; 05-05-2013 at 01:36 PM.
  10. CarrierUnlock's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    3,297 Posts
    Global Posts
    3,490 Global Posts
    #35  

    Default

    Quote Originally Posted by habs7979 View Post
    I'm trying to unlock my curve 9360 from Rogers need network mep code can anyone help????
    Purchase a code or contact your carrier.
  11. Jack_Yugis's Avatar
    Banned

    Posts
    443 Posts
    #36  

    Default

    Quote Originally Posted by habs7979 View Post
    I'm trying to unlock my curve 9360 from Rogers need network mep code can anyone help????
    I think you need purchase a code . . .
  12. hugobarreto's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #37  

    Default

    If I already try the 9 times, it is possible to unlock it this code ?
  13. CarrierUnlock's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    3,297 Posts
    Global Posts
    3,490 Global Posts
    #38  

    Default

    Quote Originally Posted by hugobarreto View Post
    If I already try the 9 times, it is possible to unlock it this code ?
    Don't exceed the 10th attempt without verifying the correct code.
  14. Alan Smith4's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    #39  

    Default

    hi ihave a bb9300 ive just followed ur instructions but keeps saying code error,can u please advise?
  15. jenni95's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #40  

    Default

    Hi there i have been trying my best to find the best way of unlocking my blackberry curve 9360 but i have had no look i was wondering if you would be able to help me! thanks.
  16. zahid_ch83's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #42  

    Default unlock blackberry

    hi how r u sir i have my blackberry 9360 in pakistan i was using in sa was working profect now iam in pakistan n not working any network ichk in the fone all network is disabled how can i unlock please hlp me thnx alot good bless u.zahid
  17. MobileUnlocked's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    188 Posts
    Global Posts
    190 Global Posts
    #43  

    Default

    Quote Originally Posted by zahid_ch83 View Post
    hi how r u sir i have my blackberry 9360 in pakistan i was using in sa was working profect now iam in pakistan n not working any network ichk in the fone all network is disabled how can i unlock please hlp me thnx alot good bless u.zahid
    If all the locks on the phone are disabled (which you'll see on the "Personalisation" screen) then the phone is already unlocked. The phone will then refuse to bring up the prompt for the unlock code because it doesn't need it.
  18. cindysnow's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #44  

    Default unlocking blackberry

    I unlocked my blackberry curve 8520, which was my sons from Rogers, my bb curve 9300 wasn't working - getting signal, so changed
    simcard, still nothing, so got an unlock code from freemyblack berry, which didn't work as they said bell doesn't have HSPA technology, and
    doesn't GSM?

    this is what they emailed back to me:

    GSM ONLY BlackBerrys (8900, 8310, 8520, etc): These BlackBerrys will only work with GSM networks after being unlocked. Canadians
    and Americans beware: Not all carriers are GSM carriers. Your phone will NOT work with non-GSM carriers.
    Note for Canadians: Rogers, Fido, and Chatr are the only GSM carriers in Canada.



    So your saying it can be unlocked, but I'm not interested in paying yet another company that cant actually do it. Do you have a return money
    policy if it doesn't work?

    thanks,

    Cindy
  19. SwitchBeach's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,734 Posts
    Global Posts
    3,030 Global Posts
    #45  

    Default

    cindysnow, Not sure what you are asking. But the 8520 will not work on Bell Canada. Unlocked or otherwise. As noted, that device is GSM only and Bell does not have a GSM network.
  20. Jack_Yugis's Avatar
    Banned

    Posts
    443 Posts
    #46  

    Default

    Quote Originally Posted by SwitchBeach View Post
    cindysnow, Not sure what you are asking. But the 8520 will not work on Bell Canada. Unlocked or otherwise. As noted, that device is GSM only and Bell does not have a GSM network.
    No, I don't think so, if your BB is unlocked you can use any carrier.
  21. SwitchBeach's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,734 Posts
    Global Posts
    3,030 Global Posts
    #47  

    Default

    Quote Originally Posted by Jack_Yugis View Post
    No, I don't think so, if your BB is unlocked you can use any carrier.
    Wrong. The 8520 does not have the correct frequencies for Bell Canada.
  22. aamarkazmi's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #48  

    Default

    Quote Originally Posted by ask4moon View Post
    me want to unlock 9360
    follow same method but nothing appear
    Guide me please how to do
    thanks in Advance

    Br
    ask4moon
  23. viputhanath's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    #49  

    Default

    Hi,

    356835042201276 bb9360
    tmobile
    can i get my unlock code for above imei

    tnxs & regards
    viputhan ath
  24. mondilo's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #50  

    Default

    Everything in the sim card setting is showing disable except"network"wich is showing Blocked..and when I typed the "alt Mepe"is not prompting for mep code...plss help!!!
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions