Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 27
Like Tree2Likes
  1. debra grant's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    16 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default Blackberry 9860 keeps freezing!!!!!!!

    So for the past day or 2 my BB 9860 has been freezing and all I can do is take the battery out and restart but it will do the same thing within a minute!

    I have just today updated to the latest version via desktop manager but the same thing is happening. I even have to have it turned off so it can charge.

    EDIT: I'm not using a media card.
  2. olivier721's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    53 Posts
    #2  

    Default

    My 9860 was doing exactly the same 2 weeks ago, I did an update, and now it won't even restart, the bar loading stop at 80% every time I put the battery in...

    I updated it many times, try BBsak and other tools... but nothing works
  3. debra grant's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    16 Posts
    Thread AuthorThread Author   #3  

    Default

    yes I got it working then it said media error etc so I selected to repair, now it won't restart so it can't be detected by my pc I'm basically stuck, can't get onto my phone to wipe it and can't get onto my pc to wipe it!
  4. debra grant's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    16 Posts
    Thread AuthorThread Author   #4  

    Default

    all help I see seems to relate to the bb being detected by the pc. I've retried apploader but can't select a port!

    Not detected by bbsak, dm, apploader
  5. debra grant's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    16 Posts
    Thread AuthorThread Author   #5  

    Default

    So my phone has to be dead

    BBSAK doesn't detect it, had it updating/repairing via DM over night and got as far as inserting battery and rebooting, got to 70% and nothing. Used apploader and it goes through everything but a reboot doesn't get passed 70%!

    It not gets detected but I can't do anything with it!
  6. coffeedoctor43's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    39 Posts
    Global Posts
    43 Global Posts
    #6  

    Default

    Time to move on buddy.
  7. debra grant's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    16 Posts
    Thread AuthorThread Author   #7  

    Default

    Quote Originally Posted by coffeedoctor43 View Post
    Time to move on buddy.
    yep bought a cheap phone to use till I can upgrade, seriously thinking of leaving BB, they have been nothing but trouble for me.
    Last edited by debra grant; 06-17-2013 at 04:57 AM.
  8. felberry83's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    125 Posts
    #8  

    Default

    are you booting it with the memory card inserted? if yes, remove and try... i got this issue once but on an other model

    Sent from my BlackBerry 9850 using Tapatalk
  9. debra grant's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    16 Posts
    Thread AuthorThread Author   #9  

    Default

    Quote Originally Posted by felberry83 View Post
    are you booting it with the memory card inserted? if yes, remove and try... i got this issue once but on an other model

    Sent from my BlackBerry 9850 using Tapatalk
    I have no memory card inserted
  10. pacifichero's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    23 Posts
    PIN
    20d4eda7
    #10  

    Default

    I have 2 phones one 9850 & the other 9860 which have the same issue.
    If anyone finds a solution please post here.
  11. debra grant's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    16 Posts
    Thread AuthorThread Author   #11  

    Default

    actually got jl_cmder to work but again stops at 70%

    EDIT: No it doesn't so far so good! Bar is now full lets see if it finishes
    EDIT: boot stopped again then a re-start stopped at 70%, jl_cmder didn't seem to work but just now a reboot has started the wipe/factory reset process again. Why after this would it not reboot?

    Actually got it to the o2 splash screen but then it stopped.
    Last edited by debra grant; 06-17-2013 at 06:08 AM.
  12. pacifichero's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    23 Posts
    PIN
    20d4eda7
    #12  

    Default

    Even my cousins 9860 is bricked since past week.
    I think this is a BB issue & not phone issue.
    How can so many phones brick at the same time.
  13. GiantSchnauzer's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    822 Posts
    #13  

    Default

    Had only problems with this model of bb, in the end managed not to get a scratch on it and could use it to get a discount on a z10.

    Z10 Rocking 10.1.0.2354!
  14. debra grant's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    16 Posts
    Thread AuthorThread Author   #14  

    Default

    cant boot to safe mode ever
  15. pacifichero's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    23 Posts
    PIN
    20d4eda7
    #15  

    Default

    Just tried the last resort Blackberry MCP.
    Twice did factory reset,
    Wipe clean every thing, bought it to error 507, then reloaded it again but still the same result.
    Blackberry please give us a solution.
    Also on checking the net found many people with similar issue on various site.
  16. debra grant's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    16 Posts
    Thread AuthorThread Author   #16  

    Default

    Quote Originally Posted by pacifichero View Post
    Just tried the last resort Blackberry MCP.
    Twice did factory reset,
    Wipe clean every thing, bought it to error 507, then reloaded it again but still the same result.
    Blackberry please give us a solution.
    Also on checking the net found many people with similar issue on various site.
    Yeah I tried that and got the 507 error, on re-installing OS the reboot gets to 95+% but then nothing
    Its like blackberry included a feature so all these phones will mess up at the same time lol
    olivier721 likes this.
  17. debra grant's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    16 Posts
    Thread AuthorThread Author   #17  

    Default

    So far I have fixed it! Got it connected to DM and installed an earlier version!

    So without restoring anything I received my emails and texts. Even though I have activated gmail I don't have an icon for it, the messages just go into my 'messages' box, is this due to using a earlier os version (7.0)?
    Last edited by debra grant; 06-17-2013 at 10:31 AM.
  18. pacifichero's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    23 Posts
    PIN
    20d4eda7
    #18  

    Default

    Which version did you load
  19. Searzy's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    219 Posts
    #19  
    Z10 till I die...

    searzyOUT!!
    Thanked by:
    pacifichero (06-22-2013) 
    pacifichero likes this.
  20. pacifichero's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    23 Posts
    PIN
    20d4eda7
    #20  

    Default

    Thanks a ton dear because of you my 2 9860 & 1 9850 are working perfect.
    Quote Originally Posted by Searzy View Post
  21. rhon3g's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    494 Posts
    #21  

    Default

    Quote Originally Posted by pacifichero View Post
    Thanks a ton dear because of you my 2 9860 & 1 9850 are working perfect.
    I need na loader for my 9860 and full os loader . Please help
    Thanks.

    Posted via CB10
  22. Oglon3r's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    555 Posts
    Global Posts
    559 Global Posts
    #22  

    Default

    Quote Originally Posted by rhon3g View Post
    I need na loader for my 9860 and full os loader . Please help
    Thanks.

    Posted via CB10
    I second this. All links at GSMforums are down.
    It is no measure of mental health to be well adjusted in a profoundly sick society... జిడ్డు కృష్ణ మూర్తి

    Current [Z30 STA 100-5] <--- Z10 STL 100-3 <--- Torch 2 9860 <--- Storm2 9550, <--- Storm 9530.

    IWP ☭
  23. Oglon3r's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    555 Posts
    Global Posts
    559 Global Posts
    #23  

    Default

    seems to be working fine without a media card. Is this usually a problem regarding mico sd cards?
    It is no measure of mental health to be well adjusted in a profoundly sick society... జిడ్డు కృష్ణ మూర్తి

    Current [Z30 STA 100-5] <--- Z10 STL 100-3 <--- Torch 2 9860 <--- Storm2 9550, <--- Storm 9530.

    IWP ☭
  24. TUFF Stough's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    Global Posts
    134 Global Posts
    #24  

    Default

    Quote Originally Posted by Searzy View Post
    Bump...! Just happens to my wife's 9860, any complete hint?
  25. TUFF Stough's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    Global Posts
    134 Global Posts
    #25  

    Default

    Solved, but wish it's going to be permanent solution.
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Blackberry bold keeps freezing/wont respond
    By babysony in forum BlackBerry Bold 9780
    Replies: 1
    Last Post: 05-29-2012, 07:18 AM
  2. My BlackBerry Storm1 Keeps Freezing.
    By hannahbbygurl in forum BlackBerry Storm
    Replies: 8
    Last Post: 07-13-2010, 03:13 AM
  3. My BlackBerry Storm1 Keeps Freezing.
    By hannahbbygurl in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 07-12-2010, 09:21 PM
  4. Replies: 12
    Last Post: 02-10-2010, 12:27 PM
  5. Help with unlocked Blackberry that keeps freezing and won't make/receive calls
    By mtsgrl09 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 02-09-2010, 03:24 PM

Posting Permissions