Results 1 to 10 of 10
  1. BeSsOo's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Unhappy Youtube doesn't work on 2G or 3G...!!1

    hii..

    How are you all..??

    so i bought a torch 9810 2 days ago..

    and the only problem i'm facing is when i play youtube on 3g or 2g it doesn't work...when i

    type in the browser YouTube - Broadcast Yourself. i get a blank screen..

    biut when i do it in wifi it works perfect with me..

    i called my provider and they say your sittings are right..no problems ...

    so can anyone please help me..??
  2. SlcCorrado's Avatar
    BlackBerry

    Posts
    5,741 Posts
    Global Posts
    5,794 Global Posts
    #2  

    Default

    Clear browser. Reboot. Reload. Try again
    BB4Life
  3. Eng.KoD's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    200 Posts
    #3  

    Default

    I have the same problem and I think this problem starts with OS6 latest update
    and with OS 7
    and I hope they'll solve it on system update

    best regards
  4. zzbsb's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    525 Posts
    #4  

    Default

    I can get to the youtube website but I'm getting "Your IT policy doesn't allow RSTP streaming" message when I try to play any video. I posted before but no solution yet......

    And it works no problem on wifi too.
  5. BeSsOo's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    Thread AuthorThread Author   #5  

    Default

    so does this mean that our phones are the problem...??

    Because some people works perfect with them...
  6. luqman24's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    1,944 Posts
    Global Posts
    2,026 Global Posts
    #6  

    Default

    Works perfectly fine for me. If you using it on a different carrier than the one the phone was orginally bought from, then you need to update the apn settings.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  7. partha6990's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    7 Posts
    #7  

    Default Re: Youtube doesn't work on 2G or 3G...!!1

    I also have the same prob of youtube vdos not playing over cellular but works perfect over wifi, i hav seen the youtube app takes it to the browser nd the vdo link to the rtsp instead of http....the unable to play vdo error shows up so i hav tried deleting the wap2 transport file from the options>device>advanced settings>service book now it says " the apn is not configured properly. to stream media please configure the APN.

    WHAT DO I NEED TO DO???? SOMEBODY PLZZZ HELP..
  8. Phly_kid's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    286 Posts
    PIN
    Ask if you want it
    #8  

    Default Re: Youtube doesn't work on 2G or 3G...!!1

    I think it's network dependant coz I have no issues. Yes the rtsp streams may not work but when I open youtube therez a play button right in the middle of the vid that when I click starts playing the vid. Uses data yes but if one has data bundles then your credit will be used or if you have access to wi fi then lucky you. No apn setup on my side to force everything to go through BIS.
    BBM Channel: C000F811E

    Blog: http://phlykid.tumblr.com

    What doesn't kill you could very well injure you. Also, its morally wrong to allow naive end users to keep their money
  9. Ahmed Omar's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    3 Posts
    #9  

    Default Re: Youtube doesn't work on 2G or 3G...!!1

    My youtube works but the video quality is crap, it used to be HD on my bold 9900 now its just gone completely crap someone help!!!!
  10. walcolm's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    762 Posts
    Global Posts
    1,059 Global Posts
    PIN
    PM me
    #10  

    Default Re: Youtube doesn't work on 2G or 3G...!!1

    i think network providers with less that H+ capability block YouTube. i am seldom able to stream YouTube directly from the BB
    just so in love with my berry
    OS: 10.2.1.1925
    SR: 10.2.1.537

    dumb phone->SonyEricsson P900->dumb phone->Storm 9530->Bold 9700->White Torch-2 9810->Grey Torch-2 9810->Black Z10 STL 100-1->64GB PB bridged to Black Z30 STA 100-2

Posting Permissions