Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 13 of 13
  1. LeprechaunHR's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    11 Posts
    PIN
    280F4BE1
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default YouToube not responding

    Hello, I have a problem with YouTube starting this morning. When i choose YouTube video play button appears in the middle of the screen but when I tap it or click it nothing happens. No error, nothing. It worked yesterday, I was watching some videos before sleep and I haven't changing any options etc. Torch 9810 OS 7.1.0.825, BIS, no metter if trying via WiFi or 3G.

    Things I've tried: restarting device, clearing browser cache, resending service books (via device, not via web site). I tried streaming from other random source and it works. Playing my videos from device works.

    If anyone have some clue, please help. Thanks.

    *SORRY for not checking if similar thread exists; moderator please delete if necessary.*
    Last edited by LeprechaunHR; 02-14-2013 at 05:50 AM.
    Greetings
  2. go1ndr's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,517 Posts
    Global Posts
    2,523 Global Posts
    #2  

    Default

    one does exist--see: YouTube was working great! Now it doesn't ...
    You Tube and BB are working on fix per this thread.
    Thanked by:
    LeprechaunHR (02-17-2013) 
  3. Seillamoon's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    3 Posts
    #3  

    Default

    I actually read that thread before coming here, and they are talking about an error that pops up, and videos that play then stop part way. I have the same issue as the OT where Youtube won't play the videos AT ALL. I tried a video on Vimeo, and I got audio only.
  4. Seillamoon's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    3 Posts
    #4  

    Default

    Quote Originally Posted by LeprechaunHR View Post
    Hello, I have a problem with YouTube starting this morning. When i choose YouTube video play button appears in the middle of the screen but when I tap it or click it nothing happens. No error, nothing. It worked yesterday, I was watching some videos before sleep and I haven't changing any options etc. Torch 9810 OS 7.1.0.825, BIS, no metter if trying via WiFi or 3G.

    Things I've tried: restarting device, clearing browser cache, resending service books (via device, not via web site). I tried streaming from other random source and it works. Playing my videos from device works.

    If anyone have some clue, please help. Thanks.

    *SORRY for not checking if similar thread exists; moderator please delete if necessary.*
    Have you tried other video sites? Even videos on Facebook? That would make it clear whether it is a problem with Youtube specifically, or a broader video issue.
  5. LeprechaunHR's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    11 Posts
    PIN
    280F4BE1
    Thread AuthorThread Author   #5  

    Default

    Yeah, I've tried streaming via few different sites, works fine. Sometimes is just hard to love your BlackBerry, I wish RIM to succeed with new OS10 devices.
    Greetings
  6. gazward's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #6  

    Default

    I have the same problem, its just a problem with youtube. I've found I can email the link and open and watch w
    ithout a problem
    Thanked by:
    LeprechaunHR (02-18-2013) 
  7. Dj Teknision's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    63 Posts
    #7  

    Default YouToube not responding

    It must be something wrong with the BB browser because when I go through Opera Mini youtube works fine.

    Sent from my BlackBerry 9930 using Tapatalk
  8. rgorman's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    696 Posts
    Global Posts
    697 Global Posts
    #8  

    Default YouToube not responding

    same here- through youtube itself, it doesnt work. but linking in from other sources, such as facebook, they play just fine.

    Sent from my BlackBerry 9810 using Tapatalk
    Sent from Coleco Vision NEC Zilog Z80A CPU
  9. Emmanuel Malho's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    57 Posts
    #9  

    Default

    Can't watch from anywhere here - not from mobile site nor linked from other places.
  10. kraski's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    1,608 Posts
    Global Posts
    2,260 Global Posts
    PIN
    PINned to The Shepherd!
    #10  

    Default

    This may be a YouTube issue. Several of my devices are Android. If I go to a page that has an embedded YouTube video, it won't start. But the controls and YouTube logo show. So, I click the logo and a browser takes me to the original YouTube page, where I can start and view it. I sometimes get the same thing happening on my PC. Now, this is not exactly like what the OP described. But it makes me think YouTube is making some changes that haven't been announced to browser makers, etc. When even Google's OS can't keep up with Google's video site, that'tells me it's a communication issue more than an unfixable technical one.
    More thoughts at Bill's Spiritual Musings. http://www.bills-musings.com
  11. Shopping884's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #11  

    Default

    I have had the same issue for past 3 days, pages load up on youtube mobile but the play button does not respond. Other family members have other Blackberries and all have the same problem - I would say it's Blackberry browser issue and how it interlinks to youtube?
    Other video sources (facebook etc) all work fine.......Opera browser works but the quality of the playback is woefully bad!
  12. Mekanyx's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    30 Posts
    PIN
    2768634B
    #12  

    Default Re: YouToube not responding

    I own a Torch 9810, and got the same trouble with You Tube, its work if I look some post on Facebook or Twitter but if I got direct in the app its won't work the play button doesn't goes with so I can click it to start it...

    hope BlackBerry or You Tube will find something to fix that
  13. LeprechaunHR's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    11 Posts
    PIN
    280F4BE1
    Thread AuthorThread Author   #13  

    Default

    YouTube works for me again. Hope to stay working.
    Greetings

Similar Threads

  1. 8310 Keyboard Not Responding
    By Berlots in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 8
    Last Post: 10-11-2010, 02:44 PM
  2. Help, Roller ball not responding
    By LeePaul in forum BlackBerry 8800, 8820
    Replies: 13
    Last Post: 06-06-2010, 09:09 PM
  3. BlackBerry keys not responding- track ball works.
    By BNCole in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 3
    Last Post: 05-23-2008, 10:21 AM
  4. Camera not responding (Curve)
    By cbenson7 in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 0
    Last Post: 01-12-2008, 12:31 AM
  5. BB Pearl not responding to BMW Bluetooth
    By BMWQueen in forum Introductions
    Replies: 4
    Last Post: 10-24-2007, 12:01 PM

Posting Permissions