Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 12 of 12
  1. Uglyindian's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    232 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default youtube mobile site

    For three days now, when I go to youtube, I get the page that makes me enter the two words to get in. It happens every time, and when I do get in, I am logged in (my user name shows up at the top). Once I am in and clicking around, the page will come up every so often and make enter the words again. Is anyone else having this problem or is it just me? I tried Opera and it works fine. It only happens when I use the blackberry browser. Thanks.
  2. sheap74's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    34 Posts
    #2  

    Default

    Same problem here. YouTube app has the fantastic "401" error after 100%, and the mopbile site keeps requiring the verification code with the message "Sorry for the interruption. We have been receiving a large volume of requests from your network. To continue with your YouTube experience..."
  3. chasferr's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #3  

    Default Youtube Sorry for interruption

    Quote Originally Posted by sheap74 View Post
    Same problem here. YouTube app has the fantastic "401" error after 100%, and the mopbile site keeps requiring the verification code with the message "Sorry for the interruption. We have been receiving a large volume of requests from your network. To continue with your YouTube experience..."
    Having same problem. However, there isn't even a place to enter any coded to go on. Rendering youtube dead to me.

    I am using a Blackberry Curve 8330. Youtube has been working great up to 2 days ago.
  4. Uglyindian's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    232 Posts
    Thread AuthorThread Author   #4  

    Default

    That is the same message I'm getting, and yes, up to two days ago. I'm guessing its BIS since it works fine on Opera.
  5. Uglyindian's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    232 Posts
    Thread AuthorThread Author   #5  

    Default

    Wonder why you can't even enter a code? Btw, I heard from a guru that you don't have to enter the real word, just the fake word. Just something handy to know.
  6. saudadeii's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    1,639 Posts
    Global Posts
    1,644 Global Posts
    #6  

    Default

    When I tried this I did not have any issue when entering youtube.com in the url. It connected and switched over to the m.youtube.com. Did this with WiFi on and off.

    However, when I used my bookmark, it did prompt me for the captcha code. I was able to enter it thought and get to the main page. Funny, when I closed out and went back in using any of the history links or bookmarks. I was prompted again.
    --
    8800 (Retired), 9000 (Retired), 9800 (T-Mobile), PB64 WiFi, Droid 4 (VZW)
  7. Uglyindian's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    232 Posts
    Thread AuthorThread Author   #7  

    Default

    When I go in its usually by clicking a link on facebook. I have a few vids saved on my homepage and when I go in that way I am still prompted. What's weird is that once in, I still have to do the captcha thing every once inwhile. That's interesting. I will go to google and just try from there. So far Opera has been the only that will work for me.
  8. justdregs's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    62 Posts
    #8  

    Default

    When I try to click on Facebook link to a Youtube video (on my Berry), I get the prompt "cannot open item, do you want to save the item" or something like that. I try to save the item (if I really want to see the video) and still nothing downloads.

    Some time ago I would click the link and the video would just open in the media player.

    Something is wrong. Maybe Facebook starting to screw over Google.

    Sent from my BlackBerry 9780
  9. justdregs's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    62 Posts
    #9  

    Default

    Amendment to above post. I now get asked to enter captchas when clicking link in facebook that directs to youtube. I recently updated facebook on blackberry so that must be the change.

    Sent from my BlackBerry 9780
  10. Uglyindian's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    232 Posts
    Thread AuthorThread Author   #10  

    Default

    Its back to normal now, starting today.
  11. Twise540's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    #11  

    Question I need help asap

    I need help when I try to upload a video from my phone, it was working just fine before. But now the progress bar goes up to 99%, and even 100% then it says: "Cannot make a connection to YT. Error 401"

    WTF. Please please help. I have videos I can't lose.
  12. Puneet Varma's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    #12  

    Default

    me too facing the same problem..dont know how to rid off it.

Posting Permissions