Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 13 of 22 FirstFirst ... 310111213141516 ... LastLast
Results 301 to 325 of 538
Like Tree1Likes
  1. hash10304's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #301  

    Default

    can the BB torch unlocked work with boostmobile service
  2. Leonardo74's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    #302  

    Exclamation

    Quote Originally Posted by xandermac View Post
    .225 Update.

    For those on T-Mobile, there is something different about the way this OS installs. I did an upgrade and a full wipe/install to test it both ways, both with the same results. After initially installing the OS I had no connection to BIS, this is a first for a fresh install for me (even on the 9800). With .214 (and every other OS I've used) I had a bis connection immediately after the install and could push my email servicebooks no problem (no browserconfig on the 9800 naturally but I copy that over later).

    With this OS I had no connection at all after the install and i had to use the legacy SB restore trick to restore all my servicebooks before I could connect to bis to do anything. It took a few tries copying ove my SB's before it worked. I'm going to monitor my connection for a day or two. Having said that, I'm up and running and everything is working for now.

    I'm not sure if it was unlucky timing and Tmobile had a temporary bis problem of whether it's something new in this OS that's detetcting an outside network but either way it was a new one to me.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Is everything working out for you? I'm wondering if you anyone out their is having a problem with the edge network jumping from lowercase back to all CAPS? Tmobile mentioned something about ATT and other providers sending updates to unlocked phones intentionally causing chaos...
  3. solort's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    9 Posts
    #303  

    Default

    I have a browser problem with my 9800. I had phone working for about a week, and then my phone said SIM not valid. I restored my last backup, which did not help. I then went and replaced SIM card, which repaired phone, but I lost my browser and UMA in the process. The first time I unlocked it, I used an unlocked 9550 that was working. But I have sold it and now only have my 8320 Tmobile phone. I have tried the service books from all my backup files, but they do not seem to work. I get ""unable to connect to the selected Mobile Data Service, please try again later." code when Wifi is off. Any suggestions on steps I can take to repair browser again? Thanks so much for all the great info here, especially xandermac's guides.
  4. schmilinsky's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    4 Posts
    Global Posts
    16 Global Posts
    #304  

    Default

    My mobile torch is working almost everything perfect, but the Blackberry browser does not work at all. Am working in the Middle East (Qatar), did what you mentioned above to transfer the service book from my older mobile 8520 to my torch, but nothing. Went to Qtel (service provider) they donít have a clue, then went to virgin mobile and the will try to find a solution. In the mean time downloaded the Opera Mini, but the links that I receive from email or messenger does not open due to the default browser is set to the BB.

    It should be some configuration issue with the browser or some corrupted problem.

    Does anyone has a solution or has experience this problem?
  5. clickqass's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    99 Posts
    Global Posts
    101 Global Posts
    #305  

    Default

    Quote Originally Posted by egsp1968 View Post
    My mobile torch is working almost everything perfect, but the Blackberry browser does not work at all. Am working in the Middle East (Qatar), did what you mentioned above to transfer the service book from my older mobile 8520 to my torch, but nothing. Went to Qtel (service provider) they donít have a clue, then went to virgin mobile and the will try to find a solution. In the mean time downloaded the Opera Mini, but the links that I receive from email or messenger does not open due to the default browser is set to the BB.

    It should be some configuration issue with the browser or some corrupted problem.

    Does anyone has a solution or has experience this problem?
    I have BB service on my Vodafone number (I live in Qatar too).
    I've made a custom service book merging yahoo messenger and browser services. It works for me perfectly but each time i reboot my device(after installing or uninstalling an app) the browser stops working again.
    I can let you have my custom service book to try out if you want.
    Motorola:MPx200/Razr V3/V3i/V3xx/V6MAXX/Razr2 V8/V9/Flipout MB511
    Nokia:9500Communicator/E50/N-GAGE/N-70/N-71/N-80i/N-93/N-95i/E-71
    SE:T39m/T68i/T610/K700i/W880i/S700i/P800/P990i/P1i/W350i/Xperia X1i/Aino/Satio/Xperia X10i
    i-mate:SP3/JAM/K-JAM/JAMin/JAQ3
    SAMSUNG:P300/Innov8 i8510/EMPORIO ARMANI M7500/GalaxyTab P1000/S3/Note2
    PALM:Treo600
    HTC:Touch/HD2/DHD/HD7
    Apple:iPhone3G/4/5
    BlackBerry:Curve 8300/Javelin 8900/Storm 9500/Bold 9700Torch 9800/9860/PB/Z10
  6. xandermac's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    4,564 Posts
    Global Posts
    4,603 Global Posts
    PIN
    268CF108
    Thread AuthorThread Author   #306  

    Default

    I'm not sure what happens when you're in a different country but I'll bet that your 8520 had virgin servicebooks from your home network? and not qtel? You'll need a qtel branded and activated blackberry to make the servicebook backup I imagine.

    Quote Originally Posted by egsp1968 View Post
    My mobile torch is working almost everything perfect, but the Blackberry browser does not work at all. Am working in the Middle East (Qatar), did what you mentioned above to transfer the service book from my older mobile 8520 to my torch, but nothing. Went to Qtel (service provider) they donít have a clue, then went to virgin mobile and the will try to find a solution. In the mean time downloaded the Opera Mini, but the links that I receive from email or messenger does not open due to the default browser is set to the BB.

    It should be some configuration issue with the browser or some corrupted problem.

    Does anyone has a solution or has experience this problem?
    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  7. HD123's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    539 Posts
    Global Posts
    541 Global Posts
    #307  

    Default

    wow... so complicated.... im so happy all I had to do was just put my sim card in and everything worked. Does anyone know why its so complicated for some of you and you have to go through all these steps?
  8. xandermac's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    4,564 Posts
    Global Posts
    4,603 Global Posts
    PIN
    268CF108
    Thread AuthorThread Author   #308  

    Default

    It's hardly complicated but it's necessary if your particular network doesn't support the torch and OS6.

    Quote Originally Posted by dubai_bb View Post
    wow... so complicated.... im so happy all I had to do was just put my sim card in and everything worked. Does anyone know why its so complicated for some of you and you have to go through all these steps?
    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  9. DUCEEU's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    13 Posts
    Global Posts
    14 Global Posts
    #309  

    Default

    it is so great
  10. Nismotic's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    361 Posts
    PIN
    867-5309
    #310  

    Default

    can i do this if i have dm6? if so, what options do i have to go to transfer the svc books?
    "It's only after you've lost everything that you're free to do anything"
  11. schmilinsky's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    4 Posts
    Global Posts
    16 Global Posts
    #311  

    Default BB Torch in Qatar

    Quote Originally Posted by clickqass View Post
    I have BB service on my Vodafone number (I live in Qatar too).
    I've made a custom service book merging yahoo messenger and browser services. It works for me perfectly but each time i reboot my device(after installing or uninstalling an app) the browser stops working again.
    I can let you have my custom service book to try out if you want.

    One simple question, do you have the internet browser icon on your mobile?

    I had been doing some research around with starlink and they ask me regarding on the lack of that icon. Also they ask me regarding to how to get into the configuration of the browser setting, I donít have any idea on how to do that.

    Normally, blackberry phones has 4 browser icons and one of them is only for internet (I guess), but my torch has only 3, is that normal?

    I donít know if the Vodafone service book will work on my phone, but if you have the browser service book or know how to configure the browser, I really appreciate that.

    Thanks to all
  12. clickqass's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    99 Posts
    Global Posts
    101 Global Posts
    #312  

    Default

    Quote Originally Posted by egsp1968 View Post
    One simple question, do you have the internet browser icon on your mobile?

    I had been doing some research around with starlink and they ask me regarding on the lack of that icon. Also they ask me regarding to how to get into the configuration of the browser setting, I donít have any idea on how to do that.


    Normally, blackberry phones has 4 browser icons and one of them is only for internet (I guess), but my torch has only 3, is that normal?

    I donít know if the Vodafone service book will work on my phone, but if you have the browser service book or know how to configure the browser, I really appreciate that.

    Thanks to all
    I have just one Browser Icon. Funny thing is, its just called Browser and not Internet Browser.
    PM me, maybe I can help.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  13. clickqass's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    99 Posts
    Global Posts
    101 Global Posts
    #313  

    Smile servicebook

    This is what my service book looks like. Don't know if it helps you. The clowns at Starlink are no good, you are much better off in these forums
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Unlocked 9800 - Everything works - Instructions-capture-20on-2009-16-2010-2016-37-37.jpg  
    Motorola:MPx200/Razr V3/V3i/V3xx/V6MAXX/Razr2 V8/V9/Flipout MB511
    Nokia:9500Communicator/E50/N-GAGE/N-70/N-71/N-80i/N-93/N-95i/E-71
    SE:T39m/T68i/T610/K700i/W880i/S700i/P800/P990i/P1i/W350i/Xperia X1i/Aino/Satio/Xperia X10i
    i-mate:SP3/JAM/K-JAM/JAMin/JAQ3
    SAMSUNG:P300/Innov8 i8510/EMPORIO ARMANI M7500/GalaxyTab P1000/S3/Note2
    PALM:Treo600
    HTC:Touch/HD2/DHD/HD7
    Apple:iPhone3G/4/5
    BlackBerry:Curve 8300/Javelin 8900/Storm 9500/Bold 9700Torch 9800/9860/PB/Z10
  14. Mispritsy's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    41 Posts
    #314  

    Default

    HELP! I just bought an unlocked Torch but I have Cincinnati Bell as a provider. My internet is the only thing not working. It says something about my device doesnt have a browser configuration Service book entries. Please contact your service provider to enable the browser on your device. I have contacted Cincinnati Bell and RIM and they both claim they cant send service books or rather when they send my the service books my phone doesnt accept them due to having a phone that Cincinnati bell doesnt sell. Help me Lord!
  15. xandermac's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    4,564 Posts
    Global Posts
    4,603 Global Posts
    PIN
    268CF108
    Thread AuthorThread Author   #315  

    Default

    Just follow the instructions on page 1 of this thread.

    Quote Originally Posted by Mispritsy View Post
    HELP! I just bought an unlocked Torch but I have Cincinnati Bell as a provider. My internet is the only thing not working. It says something about my device doesnt have a browser configuration Service book entries. Please contact your service provider to enable the browser on your device. I have contacted Cincinnati Bell and RIM and they both claim they cant send service books or rather when they send my the service books my phone doesnt accept them due to having a phone that Cincinnati bell doesnt sell. Help me Lord!
    Twitter: xandermac
  16. Mispritsy's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    41 Posts
    #316  

    Default

    Hi, I really need some help. I have a unlocked Torch. My provider is Cincinnati bell. I cant get my internet to work. RIM or Cincinnati bell claims it wont work because I bought a unlocked phone and the phone is a ATT&T phone. How can I get my internet to work. Everything else works.
  17. xandermac's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    4,564 Posts
    Global Posts
    4,603 Global Posts
    PIN
    268CF108
    Thread AuthorThread Author   #317  

    Default

    FOR THE 3RD TIME, READ THE INSTRUCTIONS!!! Here's a tip, they're on page 1 of this thread!!!

    Quote Originally Posted by Mispritsy View Post
    Hi, I really need some help. I have a unlocked Torch. My provider is Cincinnati bell. I cant get my internet to work. RIM or Cincinnati bell claims it wont work because I bought a unlocked phone and the phone is a ATT&T phone. How can I get my internet to work. Everything else works.
    Twitter: xandermac
  18. schmilinsky's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    4 Posts
    Global Posts
    16 Global Posts
    #318  

    Default Done

    Quote Originally Posted by clickqass View Post
    This is what my service book looks like. Don't know if it helps you. The clowns at Starlink are no good, you are much better off in these forums
    I got it! Now everything is working smoth.....

    Cheers to all
  19. Stillmatic718's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    30 Posts
    #319  

    Default

    My visual voicemail icon is gone. I reloaded, well I think I did, the necessary vvm.cod files. Does anyone have the exact file names, or zip with them? Or even the number of files it is, so I can know if I am putting all of them on to the phone. I have T-Mobile by the way, and everything else works.
  20. edh2860's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    176 Posts
    PIN
    2808787C
    #320  

    Default

    i just got my unlocked 9800 and did what you advised and voila! got everything working. Thanks a bunch!
  21. andrej770#CB's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #321  

    Default

    Quote Originally Posted by Italiannyc View Post
    Yano as much as i love the thought of buying the phone and unlocking it for Tmobile .. I just cant justify spending 500 plus tax on a phone with NO INSURANCE
    When I got my iPhone unlocked and on TMO, TMO said that even if they don't sell the phone ASURION (who also handles insurance for AT&T) will replace the phone. Could be the case for 9800 too.

    JMHO
  22. kyleresq's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    389 Posts
    Global Posts
    425 Global Posts
    #322  

    Default

    Someone in another thread suggested spending about $50 for an ATT Prepaid Account, with an ATT sim card, and then ATT will support it including swapping it if there is an issue. I plan to do that if necessary.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  23. Mispritsy's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    41 Posts
    #323  

    Default

    Quote Originally Posted by GeneGreen23 View Post
    My only problem right now is Step 2. After I go to DM and hit advanced there is no service books on the left side and also when I click file-open I dont see service books .ipd file so right now Im lost and of course I run into this after I deleted the browser file...
    I came across the same problem. Did you get your phone working yet? My internet still isnt working. I have Cincinnati bell Wireless.
  24. Mispritsy's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    41 Posts
    #324  

    Default

    Did that work? I'm having the worse time!
  25. Mispritsy's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    41 Posts
    #325  

    Default

    I'm sorry I ruffled your feathers! I read the instructions, and ran into a problem. My BB Manager is 6. Once I got to number 3 there was no service books on the right side when I went to backup, restore/advanced in my DM.
Page 13 of 22 FirstFirst ... 310111213141516 ... LastLast

Posting Permissions