Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 48
  1. brumfieldtax's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    98 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default Weatherbug Elite Radar Map not working

    Has anyone else had trouble with Weatherbug Maps not working on the new
    OS? I can't get the map to display.
  2. firedroidguy's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    72 Posts
    Global Posts
    212 Global Posts
    PIN
    Just Ask
    #2  

    Default

    I upgraded my Tour to the new OS and have lost the radar on weatherbug elite, I thought it was just me.
    “Firemen are going to get killed. When they join the department they face that fact. When a man becomes a fireman his greatest act of bravery has been accomplished. What he does after that is all in the line of work. They were not thinking of getting killed when they went where death lurked."
    Chief Edward F. Croker Chief of Department, FDNY
    9530-->9550-->9630-->9650-->Moto Droid 2--> Evo 4G
  3. BlitzedATL's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    827 Posts
    #3  

    Default

    I lost it also. I emailed them twice and never got a response.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  4. jhimmel's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,242 Posts
    Global Posts
    2,258 Global Posts
    #4  

    Default

    Yup, upgraded to 607 - radar map not showing.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  5. Bettermost's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,165 Posts
    #5  

    Default

    Well at least you can get past the password. Since installing .607 I can't get it to even accept the validation code.
    HTC EVO
    Epic
    Verizon IPhone4
  6. rikkshady's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    433 Posts
    PIN
    00000000
    #6  

    Default

    I upgraded as well. Mine is working

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  7. Bettermost's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,165 Posts
    #7  

    Default

    Weatherbug just fixed my password all is working now even animated map.
    HTC EVO
    Epic
    Verizon IPhone4
  8. jhimmel's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,242 Posts
    Global Posts
    2,258 Global Posts
    #8  

    Default

    Tried uninstalling - reinstalling, still no radar map.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  9. Turbod's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    148 Posts
    Global Posts
    186 Global Posts
    #9  

    Default

    Couldnt get the radar map to work either, so I downgraded to .517 and works great.
  10. wdfly's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    150 Posts
    Global Posts
    171 Global Posts
    #10  

    Default

    2 people have working weatherbug and 3 do not. i assume all of you have weatherbug elite? i have it on both my and my wife's storm2s and am hesitant on upgrading the OS if it's going to break that app as we both use it a lot.
  11. Robert Calhoun's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    545 Posts
    Global Posts
    548 Global Posts
    #11  

    Default

    Make that 4... My maps have not loaded since the upgrade to .607... I was waiting on it to be official to email support.
    Torch 9850 (v7.0.1.580)
    2 Blackberry Playbooks 16GB & 64GB

    Life isn't about waiting for the Storm to pass,
    It's about learning to dance in the rain call a Storm a Torch!
  12. Bettermost's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,165 Posts
    #12  

    Default

    Yes I have the paid version. Everything is working fine now animated maps included.
    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  13. hvse06's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    29 Posts
    Global Posts
    41 Global Posts
    #13  

    Default

    my maps quit as well after installing .607 and I am using the paid-for, Elite Weatherbug. Hoping that they will have a patch/fix for this soon. Bettermost, did you do anything in particular to get it up and running again?
  14. rdmodlin's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    53 Posts
    Global Posts
    85 Global Posts
    #14  

    Default

    I think you'll fine that the people using .145 don't have working maps. Those useing an older version have working maps. Does anyone know where to fine tan older version to download?
  15. Yahsaves's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    7 Posts
    Global Posts
    14 Global Posts
    #15  

    Default

    Here is what I found. When I download weatherbug from appworld I get version 1.0.0.873 and everything works fine. If I download from the weatherbug site I get version 1.1.0.144 and the maps do not work. So I think the people with working versions have the older version. I let weatherbug support know this as well.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  16. wdfly's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    150 Posts
    Global Posts
    171 Global Posts
    #16  

    Default

    i just looked in appworld, it says that the file version that you get from that is 1.1.0.144, does it indeed actually install 1.0.0.873 instead of the newer one even though it lists the newer file?
  17. Yahsaves's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    7 Posts
    Global Posts
    14 Global Posts
    #17  

    Default

    It does on my storm2 even when I look in the app menu under options it says its 144 but if I go to weatherbug and check the about tab its the older version. I can't figure it out.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  18. jhimmel's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,242 Posts
    Global Posts
    2,258 Global Posts
    #18  

    Default

    My Weatherbug Elite About says 144.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  19. jhimmel's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,242 Posts
    Global Posts
    2,258 Global Posts
    #19  

    Default

    Downloaded from App World and got 144. No radar.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  20. brumfieldtax's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    98 Posts
    Thread AuthorThread Author   #20  

    Default Went back to 517 Hybrid

    I thought maybe the new OS was faster than a speeding bullit, more powerful than a locomotive...but in reality it just made some things not work properly. My battery drained at 2.5% while locked in holster with no activity. This is compared to the 517 hybrid that drains at .75-.85 at idle and 1.5 during moderate usage. My weatherbug map works again and everything is just as fast as the new OS. The browser works just as fast. Keyboard works great although must admit maybe not quite as well but the difference is really not much. The radio works the same in the fringe area I am in. Maybe better since this may have some bearing on battery difference. For those who like the new OS then great but it does have bugs.
  21. db306's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    371 Posts
    #21  

    Default This Helped Me

    My WB Elite Maps weren't showing either so I opened up Blackberry Maps and enabled the GPS. Once it found my location, I closed it down and then opened WB. The radar map then showed up. Don't know why but it seemed to work
  22. rdmodlin's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    53 Posts
    Global Posts
    85 Global Posts
    #22  

    Default

    Quote Originally Posted by db306 View Post
    My WB Elite Maps weren't showing either so I opened up Blackberry Maps and enabled the GPS. Once it found my location, I closed it down and then opened WB. The radar map then showed up. Don't know why but it seemed to work
    Did not work for me!!
  23. wdfly's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    150 Posts
    Global Posts
    171 Global Posts
    #23  

    Default

    Quote Originally Posted by db306 View Post
    My WB Elite Maps weren't showing either so I opened up Blackberry Maps and enabled the GPS. Once it found my location, I closed it down and then opened WB. The radar map then showed up. Don't know why but it seemed to work
    what version of weatherbug elite do you have?
  24. 2xJ
    2xJ is offline
    2xJ's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    270 Posts
    Global Posts
    272 Global Posts
    #24  

    Default

    I'm using the free version and I also still don't have maps since upgrading to .607. I tried redownloading from App World but I got version .145. Boo.
  25. hilmar2k's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    434 Posts
    #25  

    Default

    Mine did not work when I updated to .607. I uninstalled WeatherBug and re-downloaded it (which upgraded me to 1.0.0.873) and radar works fine now.
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions