1. Pr0metheus's Avatar
    I did a search on these forums and Google, and can't find anything that helps.

    My problem:
    Anytime I try to play a video from YouTube or m.youtube.com, I get the error "Content not available. Server is blocked or unresponsive."

    What I tried:
    -deleting cache
    -deleting pushed content
    -battery pulls
    -several different firmwares, .76, .96, .109, .114, .113, and now .122.
    -BB browser
    -YouTube application

    Browser settings:
    Support Javascript - checked
    Allow javascript popups - unchecked
    Terminate slow running scripts - checked
    Support embedded media - checked
    Browser ID - BlackBerry

    I'm with Telus Mobility.

    Any ideas would be appreciated. Thanks!
    Last edited by Pr0metheus; 04-09-09 at 03:01 PM.
    04-09-09 02:58 PM
  2. Taterfry's Avatar
    Ive noticed whenever I get that message, either it's for a certain video or I need a stronger signal to view anything. I suppose certain videos require a stronger signal to buffer correctly.
    04-10-09 12:14 AM
  3. 4aron's Avatar
    Hi,

    I get problems playing a youtube video with my bb curve 8520.
    It's the same error: "Content not available. Server is blocked or unresponsive."

    A friend of mine has the same phone, and his youtube works!
    We haven't yet figured out why mine won't..
    We both use Wifi.

    My Browser settings:
    Support Javascript - checked
    Allow javascript popups - checked
    Terminate slow running scripts - checked
    Use background images - checked
    Support embedded media - checked
    Browser ID - BlackBerry

    Some help on this issue would be very pleasant.

    4aron
    01-06-10 09:15 AM
  4. steven col's Avatar
    sory gan,,q mau nanya nih,,knapa d bb q gk bsa buat muter youtube,,karna server ke blockir,,
    thank,,
    02-01-13 11:50 AM
  5. steven col's Avatar
    g mna cara ngatasin aplikasi youtube d bb yang ke blokir
    02-01-13 11:52 AM
  6. Ursula Percell's Avatar
    My blackberry was working fine until a few weeks ago. I couldn't figure out why I couldn't play videos on youtube anymore & got Server blocked or unresponsive message. I turned wifi off & youtube videos are working again....I don't get it.
    07-12-14 07:11 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
";