02-05-13 01:27 PM
39 12
tools
  1. MattD's Avatar
    I had the same problem w/ my first Storm. backed up and wiped it twice... still never worked. I got fed up w/ it, walked into the VZW store, went to CS and said, "Hi, my camera isn't working." They said, "Let me give it to a tech." No lie, two minutes later, the lady walked out w/ a box and new phone saying they haven't seen that before. So yeah, didn't have to go through the insurance and $50 or anything. She just handed me the phone and i was on my way. You should try that.

    Yeah unfortunately not insured anymore. I need a quick fix here
    Go to the store and talk to the person. A hardware issue isn't your fault, therefore insurance shouldn't matter. Try what i suggestted; just go to the store and tell them its not working, and hopefully they'll do to you what they did for me, and just hand you a new phone. Worth a shot.
    Last edited by MattD; 01-20-10 at 09:36 AM.
    01-20-10 09:32 AM
  2. rw6497's Avatar
    Or use my stupid fix lol.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-20-10 09:37 AM
  3. MattD's Avatar
    Or use my stupid fix lol.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    What? download programs and hope it works? Sounds promising. Because, even though it works now, mine would randomly work (like once every 2 weeks). Which is when i got fed up and went in.
    Last edited by MattD; 01-20-10 at 09:48 AM.
    01-20-10 09:46 AM
  4. rw6497's Avatar
    Lol it did work Ty. When it comes to storm nothing makes sense so this fits right in there

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-20-10 09:48 AM
  5. MattD's Avatar
    Lol it did work Ty. When it comes to storm nothing makes sense so this fits right in there

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Lol. Yeah, guess you're right on that! But ever since I got my new phone, no problems. But whatever, I guess a fix is a fix
    01-20-10 09:54 AM
  6. Schoondog's Avatar
    My storm is also having this issue. Battery pull usually fixes the issue but only for a short time. I will try wiping and reloading later to see if that helps. Still on my first storm 12-08 purchase date. Never any issues until now. Might be Weatherbug related as That is the only program I have changed in the past 4 months.
    01-25-10 07:21 AM
  7. EtaoinShrdlu's Avatar
    I had the same problem w/ my first Storm. backed up and wiped it twice... still never worked. I got fed up w/ it, walked into the VZW store, went to CS and said, "Hi, my camera isn't working." They said, "Let me give it to a tech." No lie, two minutes later, the lady walked out w/ a box and new phone saying they haven't seen that before. So yeah, didn't have to go through the insurance and $50 or anything. She just handed me the phone and i was on my way. You should try that.



    Go to the store and talk to the person. A hardware issue isn't your fault, therefore insurance shouldn't matter. Try what i suggestted; just go to the store and tell them its not working, and hopefully they'll do to you what they did for me, and just hand you a new phone. Worth a shot.
    Same thing happened to me last month. All of a sudden the camera stopped working. I dropped into a Verizon store, the tech examined the phone, and came back with a new Storm. They even unlocked it for me. On the other hand, they didn't transfer any of my contact info, so it was a good thing that I had completely backed up all the apps and contacts the day before. I'm happy to report that the new Storm is much nicer than the old one - I have the new style function keys.
    01-25-10 07:59 AM
  8. ezio001's Avatar
    Could be a hardware problem try this:

    Put some pressure on the phone with your thumbs on the camera lense and your index fingers holding the backside near your earpiece and LED light.
    A connection worked itself loose on my camera just a few days ago and this fixed it.
    There is another thread on this elsewhere too.

    edit: I had the same error message you did and wipes and an OS upgrade did nothing to solve the issue until I tried the fix above
    thank you so much!!! it help!!just tried it and it work!!!
    love you so much!!!
    10-16-10 09:52 AM
  9. ethan27's Avatar
    worked for me as well several times....
    10-17-10 01:26 PM
  10. Mario_Brewed_For_Thought's Avatar
    I'm tired of reloading OS's. This may be the straw that broke the Storm owner's back....
    10-21-10 03:19 PM
  11. LukaJo's Avatar
    Was having same problem. Tried everything. Just took battery out for hundreth time and pushed on the lens, then smacked the phone real hard against my hand a few times, put the batery back in and now the camera works!!! I think it was the frustrated smacking that did it! Thanks.
    01-01-11 12:48 PM
  12. ronald_doki's Avatar
    battery pull, removing the sim card and memory card then put back battery without the cards, reboot and uninstall expired applications which were downloaded for a period of time may resolve the problem. this is wgat i did to my bb storm 9530.
    03-03-11 09:33 AM
  13. jrplz's Avatar
    Was having same problem. Tried everything. Just took battery out for hundreth time and pushed on the lens, then smacked the phone real hard against my hand a few times, put the batery back in and now the camera works!!! I think it was the frustrated smacking that did it! Thanks.
    OMG! this worked took out the battery and smacked the phone real hard against my hand a few times, put the batery back in

    thank you so much !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    03-11-12 06:56 PM
  14. Shank Bansiwal's Avatar
    i already wipe out my phone but still its not working and showing the caution !!!!!!!

    close the other app and then try again !!!!!!!!



    give me a better solution plzz

    regards shank
    02-05-13 01:27 PM
39 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD