1. punisher135's Avatar
    Well i bought an unlocked blackberry storm 9530, I Had iT for a while using t-mobile but now that i got out the club just now, i saw my phone it says insert sim card under options>adv options>sim card>on the very top it says "sim card: no vaild sim card"

    hello? what happened what does this mean how do i fix it?? IGNORE THE DATE ITS SET WRONG ON MY CAMERA
    Last edited by punisher135; 12-31-08 at 02:41 AM.
    12-31-08 02:19 AM
  2. MuDvAyNe's Avatar
    You could of lost service in the club. Did you try doing a battery pull and see if it dissappears. also under Mobile Network you should just set it to GSM.
    12-31-08 02:26 AM
  3. punisher135's Avatar
    You could of lost service in the club. Did you try doing a battery pull and see if it dissappears. also under Mobile Network you should just set it to GSM.
    well i'm home now, yes i've tried that and nothing this is frustrating what can i do?
    12-31-08 02:30 AM
  4. freshgeardude's Avatar
    You could of lost service in the club. Did you try doing a battery pull and see if it dissappears. also under Mobile Network you should just set it to GSM.

    this sounds like it
    12-31-08 02:30 AM
  5. punisher135's Avatar
    this sounds like it
    yeah but im home now it says SOS ill add a pic, It was working fine a few hours ago
    Last edited by punisher135; 12-31-08 at 02:43 AM.
    12-31-08 02:38 AM
  6. svenbennyz's Avatar
    a solution to this matter would make my day, i have the same issue with my storm 9530.
    01-01-09 04:38 PM
  7. pgens's Avatar
    Anyone find a solution? I get this error on my AT&T SIM but not on my T-Mobile SIM.
    01-15-09 07:16 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
";