Results 1 to 7 of 7
  1. JNLemons's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    43 Posts
    PIN
    306D8DC5
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default HTTP Error 504: Gateway Timeout

    I keep getting this error when i try to load m.crackberry.com and wapforum.crackberry.com . is the server down for the mobile site or what
  2. jacobfr's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    89 Posts
    #2  

    Default

    Same here i get the same message I thingk the server might be down is any one experiensing the same thing???
    IPHONE DID .... DROID DOOOOES.....
  3. txaggie84's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    608 Posts
    #3  

    Default

    dont put www. before m.crackbery.com and it should work fine.
    "This is one of cases in which the imagination is baffled by the facts" ...
  4. JNLemons's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    43 Posts
    PIN
    306D8DC5
    Thread AuthorThread Author   #4  

    Default

    Quote Originally Posted by txaggie84 View Post
    dont put www. before m.crackbery.com and it should work fine.
    well im an ***** and that fixed the problem. thanks
  5. Teek's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,400 Posts
    Global Posts
    2,406 Global Posts
    PIN
    upon request
    #5  

    Default

    Quote Originally Posted by txaggie84 View Post
    dont put www. before m.crackbery.com and it should work fine.
    thanks for the tip
    iTouch & EVO 4G
  6. jonnyviking's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    234 Posts
    Global Posts
    247 Global Posts
    PIN
    ****3051
    #6  

    Default

    Quote Originally Posted by txaggie84 View Post
    dont put www. before m.crackbery.com and it should work fine.
    It took me a long time to figure that out too. Lol. But anytime I get that error erasing the www always works.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  7. kryan424's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    3 Posts
    PIN
    seriously?
    #7  

    Angry annoyed

    i keep getting this error everytime i try to do an ota theme download. i give up. i'll stick to doing it the "hard" way and do the zip files. at least i can get those to work

Posting Permissions