12-17-09 10:57 AM
137 123 ...
tools
  1. bigslam123's Avatar
    Is BIS working for anyone, or am I the only one who just lost connection?
    06-01-09 03:27 PM
  2. wase4711's Avatar
    you are the only one
    06-01-09 03:29 PM
  3. nedqadams's Avatar
    I haven't been getting emails the last 30 mins. Trying a batt pull now.
    06-01-09 03:30 PM
  4. FineWolf's Avatar
    I haven't been getting emails the last 30 mins. Trying a batt pull now.
    Same here actually...
    06-01-09 03:32 PM
  5. parisl's Avatar
    BIS online is acting really really slow, and I haven't been able to get any emails.
    06-01-09 03:32 PM
  6. bigslam123's Avatar
    I haven't been getting emails the last 30 mins. Trying a batt pull now.
    That's about the length of time I have been down. Took 4 attempts to log into BIS and resend service books.
    06-01-09 03:32 PM
  7. papaguya's Avatar
    Well considering there are about 5 million people upgrading today I wouldn't be surprised if the BIS servers are getting hammered.

    I'm trying to send service books and it's taking forever to login.
    06-01-09 03:34 PM
  8. djrams's Avatar
    No emails on BIS here either...
    06-01-09 03:37 PM
  9. jonezilla's Avatar
    likewise..
    06-01-09 03:38 PM
  10. vipersinu2's Avatar
    My email stopped about an hr ago to
    06-01-09 03:40 PM
  11. Hoagie52's Avatar
    still up and running
    06-01-09 03:50 PM
  12. RobbTC's Avatar
    Mine stopped about an hour or so ago as well on VZW.
    06-01-09 03:54 PM
  13. jwarnoc's Avatar
    I finished the update, had no email. Sent service books which didn't go through. I called VZW, the service tech said they are having problems with the Blackberry service and that they've lodged a trouble ticket for email delays.
    06-01-09 03:59 PM
  14. vipersinu2's Avatar
    I called up verizon and all they can say is sorry, but a bunch of people are on the server doing the new download, But they have no-problem taking my money every month, bastards
    06-01-09 04:05 PM
  15. dj_precision's Avatar
    No emails here either.
    06-01-09 04:06 PM
  16. MuDvAyNe's Avatar
    I have had internet as well as emails.
    06-01-09 04:07 PM
  17. habakkuk's Avatar
    No emails for at least an hour here. Upgraded to .148 at around 9 AM.
    06-01-09 04:09 PM
  18. RobbTC's Avatar
    Problem at RIM, affects all carriers.


    Valued Customer,

    This e-mail is to inform you of a network problem that MAY affect your Mobile Service.

    Trouble Ticket Number: TT000010689570
    Severity: 2-Medium
    Description of Issue: Degradation of RIM Blackberry BIS service.
    Location of Issue: All Regions; All Markets and surrounding areas
    Start Time: Jun 01 2009 12:20 PM PDT
    Symptoms you MAY experience: RIM BlackBerry BIS customers may be unable to send/receive messages.
    Estimated time of repair: Unknown
    06-01-09 04:13 PM
  19. StorminMama's Avatar
    I'm n the west coast...mine is slow but working
    06-01-09 04:16 PM
  20. rfdesort's Avatar
    Problem at RIM, affects all carriers.


    Valued Customer,

    This e-mail is to inform you of a network problem that MAY affect your Mobile Service.

    Trouble Ticket Number: TT000010689570
    Severity: 2-Medium
    Description of Issue: Degradation of RIM Blackberry BIS service.
    Location of Issue: All Regions; All Markets and surrounding areas
    Start Time: Jun 01 2009 12:20 PM PDT
    Symptoms you MAY experience: RIM BlackBerry BIS customers may be unable to send/receive messages.
    Estimated time of repair: Unknown
    Well, at least I know I can settle the eff down. I keep freaking out that I did something wrong, but Im glad to know theres an issue somewhere thats not my fault, haha.

    EDIT: Sent an email to myself from my laptop to my phone, and it came about 30 minutes after... just a tad delayed, but they're coming.
    On Verizon in Chicago.
    Last edited by rfdesort; 06-01-09 at 04:42 PM.
    06-01-09 04:22 PM
  21. KarenB1's Avatar
    whew okay ... that's what I thought was going on ... maybe I should wait to do the OS update LOL
    06-01-09 04:24 PM
  22. kevinwd's Avatar
    No email for me on Tmo.
    06-01-09 04:29 PM
  23. Geocache_AZ's Avatar
    I'm up VZW
    06-01-09 04:40 PM
  24. packedby776's Avatar
    I also stopped receiving e-mails within the past 30 minutes (around 5PM --- Boston here). Tried all the usual steps (deleting WAP Push, IPPP, etc. and re-sending service books) as well as a battery pull. Nothing. I am guessing this is a RIM issue.
    06-01-09 04:42 PM
  25. carlos31820's Avatar
    Ditto. No emails here. I can see them using the Gmail app but they are not pushing to the phone.
    06-01-09 04:51 PM
137 123 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
";