Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 6 of 6
  1. NowayJoser's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    23 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default Anyone else get a bug when you press "show keyboard"?

    I like how my blackberry resembles other blackberries by showing my keyboard all the time in the menu screen.

    But everytime I press "Show keyboard" whether it is on landscape or portrait mode, and i touch my icons to scroll down, the screen acts funny and you cant see any icon at all.

    Anyone else have this problem? please have give it a try to see if you have the same bug.

    im running at .148
  2. SFXBrandon's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    109 Posts
    #2  

    Default

    This happens to everyone. Its a known bug.
  3. mdorrett's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    177 Posts
    PIN
    32FE3CDE
    #3  

    Question

    This is a known bug...most everyone suffers from this....I was curious to know if anyone was experiencing the problem I am having?
    I am constantly having to refresh my browser inorder to click on a link...it is really a pain in the **** while trying to browse forums
    Here on CB....I go to one and when I go back I need to refresh in order to go to the next..any input would be great.
    Feel free to pm if there is a fix for this.
    Head over to www.theBlackBerryfactory.com to win the BlackBerry of your choice. Winner drawn every 14 days!
    BERRY ON !
  4. Chris Kerrigan's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    124 Posts
    Global Posts
    4,142 Global Posts
    PIN
    307E2429
    #4  

    Default

    Quote Originally Posted by mdorrett View Post
    This is a known bug...most everyone suffers from this....I was curious to know if anyone was experiencing the problem I am having?
    I am constantly having to refresh my browser inorder to click on a link...it is really a pain in the **** while trying to browse forums
    Here on CB....I go to one and when I go back I need to refresh in order to go to the next..any input would be great.
    Feel free to pm if there is a fix for this.
    I'm not noticing that for every website, but I have had that problem a LOT with my banks mobile website. Very annoying when I want to transfer funds or check my account history.
    BlackBerry Bold 9930 running 7.0.0.254
  5. JRSCCivic98's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    14,514 Posts
    PIN
    I'm the Page Ranking person for Crackberry. :p | Don't be a CEO, Search the Forums! | Hybrids Suck!
    #5  

    Default

    Does it look like this?

  6. NowayJoser's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    23 Posts
    Thread AuthorThread Author   #6  

    Default

    yep..
    thanks guys i thought it was just my phone.

    was this bug evident on the past OS updates or just the .148? I only discovered this bug on my phone recently, so I have no idea.

Posting Permissions