Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 4 of 4
  1. Dayvidpriddy's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    197 Posts
    Global Posts
    316 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default 9900 makes single 'beep' tone when call connects

    I notice that before my calls connect (calls that I dial) before hearing the ringing tone I always hear a single 'beep' tone...is there anyway to turn this off? It seriously annoys me.
  2. chadecoen's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    191 Posts
    Global Posts
    194 Global Posts
    #2  

    Default

    weird that you say this. I was about to start searching why my 9700 has started this weird behavior. It is intermittent but I get the same beep sometimes as soon as I hit send. Might be a T-Mobile thing?

    Chad
    9900, T-Mo
  3. Ibn la Ahad's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    769 Posts
    Global Posts
    771 Global Posts
    PIN
    2825ACB5
    #3  

    Default

    On Vodafone The Netherlands here and the exact same thing.

    Thought I was the only one.
    Proud owner of:
    MacBook Pro on Mac OS X Lion 10.7.3
    Bold 9900 on 7.1.0.205
    Beta-tester!
    Yeah, I'm a CoD gamer. So what?
  4. claykin's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    335 Posts
    Global Posts
    336 Global Posts
    #4  

    Default

    Yup, I've heard the same with my 9900 on TMo with stock .250 software.

Posting Permissions