Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 16 of 16
  1. CandyNJ6's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    9 Posts
    Global Posts
    37 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Exclamation Why Veetle.com won't work??! It's flash

    Hello! I just got my Playbook about 30 mins ago from a craigslist seller and I'm wondering why on earth veetle.com videos won't load up and play? They play right away on the ipad I sold tonight and played on my old Xoom. Can someone try the movie channels and please confirm they are working or aren't. I assumed the videos would load quickly but nothing so far
  2. JDukeOSBB's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,058 Posts
    #2  

    Default

    Works like a charm. not problems i can see

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  3. CandyNJ6's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    9 Posts
    Global Posts
    37 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #3  

    Default

    Strange. I will reboot. I have cable so my internet is very fast, so that can't be the problem.
  4. misdeismo's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    125 Posts
    #4  

    Default



    works for me... it did take a minute to load though
  5. rsxsniper's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    266 Posts
    #5  

    Default

    r u trying to watch hd channels?
  6. CandyNJ6's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    9 Posts
    Global Posts
    37 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #6  

    Default

    No, since the HD brings up a message. The movies or channels I tried get the white swirly thing for a second and then nothing. It loads absolutely nothing. I rebooted and cleared the cache etc. I tried lower bandwith channels even. I sold my ipad so I could watch movies from Veetle on the playbook and now I strangely can't. Youtube and other streaming sites work so far. Very disappointed. I wish there was another browser on the playbook
  7. rsxsniper's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    266 Posts
    #7  

    Default

    this is what i get asking me to download the player
  8. CandyNJ6's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    9 Posts
    Global Posts
    37 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #8  

    Default

    The screen stays black on the non HD channel. I tried Sita sings the blues but just a quick swirly thing and black. This is frustrating. It's not like it tries to load, it appears to load for a second before stopping. I did wait minutes. The flash ads run beautifully but NO movies.

    Crackle.com works beautifully though. I will update if I ever get Veetle to work!
    Last edited by CandyNJ6; 05-28-2011 at 12:18 AM.
  9. JDukeOSBB's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,058 Posts
    #9  

    Default

    the hd stuff requires a plugin which no tablet has

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  10. CandyNJ6's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    9 Posts
    Global Posts
    37 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #10  

    Default

    im trying to explain that the regular NON HD don't work. I tried the regular and Nothing! Of course I realize the HD wont work without plugin that we cannot get. I can't be the only one who had this problem with veetle
  11. rsxsniper's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    266 Posts
    #11  

    Default

    why does all channel that i choose shows me its hd and prompts me to download the plugin
  12. rsxsniper's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    266 Posts
    #12  

    Default

    can anyone give me a direct link so i can try?
  13. CandyNJ6's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    9 Posts
    Global Posts
    37 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #13  

    Default

    SUCCESS!!! Movies are playing now for some reason!! I can see them at last yay! LOL
    Last edited by CandyNJ6; 05-28-2011 at 03:00 AM.
  14. drethos's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    768 Posts
    Global Posts
    931 Global Posts
    #14  

    Default

    veetle works fine here.
  15. CandyNJ6's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    9 Posts
    Global Posts
    37 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #15  

    Default

    Spoke to soon! The problem is back sadly. If I close out the browser and then bring it up again, sometimes the channel will actually play. I don't know why last night, most movies or tv channels that were not in HD of course played right away. Makes no sense
  16. calltrev's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    3 Posts
    #16  

    Default

    i am having the same problem, it will work once but the next time i try i get the flash animation and just a blank screen. i have managed to get a video to load a total of three times so i know it can work, but why is it so hit and miss.

Posting Permissions