Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 17 of 17
  1. c_86's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    1,798 Posts
    Global Posts
    1,938 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default video chat issues/anyone else?

    Hey everyone

    not sure if anyone else is having this, i know a couple of people are...

    but i have a couple people on the vid chat now, and whenever i try to connect, it rings the person, says connecting then stops and displays and error msg saying "firewall is preventing the connection" or something along those lines...

    now i have no firewall on my router, and i even double checked that... as well for good measures i rebooted my router and modem to make sure 100% that was working fine....

    anyone else having similar issues? or has someone come up with the answer to this issue?
    Check out my Theme blog
    Click Here
  2. aiharkness's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    287 Posts
    #2  

    Default

    Perhaps it is not you, but the other user.
    - Ira
  3. c_86's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    1,798 Posts
    Global Posts
    1,938 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #3  

    Default

    maybe... idk
    Check out my Theme blog
    Click Here
  4. HartfordWhalers's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    197 Posts
    Global Posts
    245 Global Posts
    #4  

    Default

    Yes I've had the same problem with two different users
  5. Michelle Haag's Avatar
    Mobile Nations Staff

    Posts
    1,683 Posts
    Global Posts
    1,898 Global Posts
    #5  

    Default

    I have the same issue too...
    Twitter @_Miche11e_ .::. BBM Channel C0001B3B5

    You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your effing smartphone.
    "Be silent or let thy words be worth more than silence." - Pythagoras
  6. djpua's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    25 Posts
    #6  

    Default

    I wouldnt know since I still dont have any PB friends
  7. QuIcKsIlV3r's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,939 Posts
    #7  

    Default

    i would love to try and see if i can, but i have no friends with PB's lol
    Living the world of Blackberry and a fan of the comeback!
  8. Spinal's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    481 Posts
    #8  

    Default

    i had the same issue too, my friend connected to me fine, but when i tried to connect to him i got that message. also it kept saying connection lost every 5mins.
  9. Manaz101's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    50 Posts
    Global Posts
    126 Global Posts
    #9  

    Default

    Same here, getting the same error
  10. c_86's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    1,798 Posts
    Global Posts
    1,938 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #10  

    Default

    ya i dont know whats causing it... it must be a playbook issue or a rim noc issue... it cant be all of our routers... might call rim tmw or the next day if it doesnt resolve itself
    Check out my Theme blog
    Click Here
  11. Hitman247m's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    5 Posts
    Global Posts
    6 Global Posts
    #11  

    Default

    My girlfriend and I are both having the same issue. Different routers, firewall disabled.
  12. shlammed's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    365 Posts
    Global Posts
    367 Global Posts
    #12  

    Default

    it's not a RIM issue or a PlayBook issue

    it's something blocking the connection between your two end-points
  13. c_86's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    1,798 Posts
    Global Posts
    1,938 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #13  

    Default

    well no... im thinking its a noc issue... i just got a call from someone and it worked fine but for others it doesnt so idk...
    Check out my Theme blog
    Click Here
  14. barriehockey's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    21 Posts
    #14  

    Default

    i had mine working one day from my house - linksys e2000 router (pretty new) and the next day (yesterday) same contact, i was at my place and them at thiers.. didn't work..
    anyone wanna give me a call to try things out pm me for my BBID
  15. jjjahn's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    113 Posts
    #15  

    Default

    Is it possible that if you have it networked to your network that it could be the antivirus firewall that could block it? Also could check your router log and see if it says anything. Maybe it set to block certain ports that might be used.
  16. crackhead007's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    130 Posts
    Global Posts
    137 Global Posts
    PIN
    Yes I have one
    #16  

    Default

    I have not been able to get it to work either. I tried with a co-worker who is at BB World and got the firewall error as well.
    Bold 9900 - work / HTC One S - work
    Torch 9860 - personal
    PlayBook - FUN!!!
  17. barriehockey's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    21 Posts
    #17  

    Default

    so - update to my issue. me and my buddy got our pb the same day and been keeping up with the updates,phone is updated and have been following crackberry like it is my job!

    So we live about 1 mile (1.6km) apart, and had our Video Chat working the first night the update came out - then the next day.. Firewall error!

    After all the feedback on the site we both tried putting our PB in the DMZ and it just worked fine. I haven't yet tried the other router settings.

    I hope they fix this issues as all three routers I have tried on only allows for one device to be in the DMZ

    Has anyone checked to see if Linksys has a firmware upgrade for the routers?

    thanks...

Posting Permissions