Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 2 of 2
  1. jsdhornby's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    70 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default TEXTPLUS: Which OSes does TextPlus work on?

    Please, could everybody who has TextPlus loaded and working on their Playbooks let the rest of us know which OS they're using? I want to upgrade but can't afford to lose this app. Please let's make a list. Thanks.
  2. jsdhornby's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    70 Posts
    Thread AuthorThread Author   #2  

    Default

    Okay, so I tested TextPlus on my backup Playbook with the latest OS- -1314--and it works beautifully. You do have to use a specific version of the bar however. You'll find a reference to how to get it near the end of the following post: Side-Loaded TextPlus Killed By 2.1--Now How Can I Free Text?
    Cheers

Similar Threads

  1. Does youtube work on Sprint's 8330?
    By roca04 in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 17
    Last Post: 07-10-2009, 10:38 PM
  2. Does trapster work on VZW BBs?
    By pinkybella in forum BlackBerry OS Apps
    Replies: 3
    Last Post: 04-28-2008, 12:24 AM
  3. How does data work on windows mobile, ie Treo 750!?
    By leemoreau in forum Other Platforms
    Replies: 3
    Last Post: 03-10-2008, 08:33 AM
  4. How does it work on the carrier side?
    By mauroneto in forum BlackBerry Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 09-17-2007, 05:27 PM
  5. TeleNav Premium Does Not work on 8300
    By htsmithjr in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 1
    Last Post: 06-01-2007, 08:47 AM

Posting Permissions